Zomrel legendárny komik El Risitas, najviac sa preslávil originálnym smiechom

NETKY.SK • 29 Apríl 2021, 11:03 • 2 min
Zomrel legendárny komik El Risitas, najviac sa preslávil originálnym smiechom

MADRID - Vo veku 65 rokov zomrel španielsky herec a komik Juan Joya Borja, známy ako El Risitas, ktorý sa stal celosvetovo známym vďaka sérii skečov a meme ako Spanish Laughing Guy.

slovakia

left justify in out

O smrti komika Informoval španielsky denníka La Vanguardia.


Zomrel doma

 

Spravodajský portál ABC de Sevilla, informoval, že Borja zomrel v nemocnici v Seville, ktorá bola jeho rodiskom. Ešte predtým, než sa stal hercom a komikom, pracoval v kuchyni a na stavbách. Podľa množstva komentárov

na sociálnych sieťach, kde sa objavila správa o jeho smrti, je viac ako zrejmé, že Borjov smiech mal vplyv na veľa životov, napísal denník La Vanguardia.

 

 

Borja v júni roku 2007 poskytol rozhovor moderátorovi TV programu Ratones Coloraos, v ktorom vybuchol do naozaj nákazlivého smiechu, keď rozprával príbeh o tom, ako hádzal kuchynské panvice do mora, keď ako mladík pracoval v plážovej reštaurácii.

 

 

 

Fanúšikovia mu vytvorili zbierku


Borja v posledných rokoch trápili viaceré zdravotné komplikácie. Trpel kardiovaskulárnymi ochoreniami, cukrovkou a minulý rok mu amputovali nohu. Nemôžeme poprieť, že so svojimi fanúšikmi mal vždy výnimočný vzťah, čo potvrdzuje aj skutočnost, že počas života na jeho liečbu vyzbierali tisíce eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies