Rangers chcú začať odznovu! Prezident klubu a GM končia

NETKY.SK • 6 Máj 2021, 18:28 • 2 min
Rangers chcú začať odznovu! Prezident klubu a GM končia

NEW YORK - Ešte pred stredajším domácim duelom New Yorku Rangers v zámorskej hokejovej NHL proti Washingtonu Capitals (2:4) prišlo v tíme z Madison Square Garden k veľkému prievanu vo vedení.

slovakia

left justify in out

Iba tri zápasy pred koncom sezóny dostali padáka prezident klubu John Davidson aj generálny manažér Jeff Gorton. Davidson pracoval na poste prezidenta od jari 2019, Gorton bol GM od roku 2015.

 

img


Nahradil ich niekdajší útočník Chris Drury, ktorý v tomto klube ako kapitán (2008 - 2011) končil kariéru a v organizácii pracoval na poste asistenta generálneho manažéra. Okrem toho bol na dvoch majstrovstvách sveta GM výberu USA a bude ním aj na svetovom šampionát v lotyšskej Rige na prelome mája a júna.

 

"Jazdci" už nemajú šancu postúpiť do play-off a súťažný ročník sa pre nich skončí dvoma víkendovými stretnutiami na ľade Bostonu Bruins.

 

img


O zmenách informoval majiteľ značky James Dolan ešte pred stredajším neúspešným súbojom Rangers. "Chcem sa obom poďakovať za ich prínos našej organizácii. Sú to profesionáli a pre klub tvrdo pracovali. Avšak je už potrebná zmena vo vedení, aby tím dosahoval úspechy," povedal Dolan.

 

Zranenie najväčšej hviezdy tímu 

Majiteľ klubu nešpecifikoval, či náhla zmena vo vedení klubu súvisí s tým, ako zástupcovia NYR prostredníctvom tlačovej správy kritizovali disciplinárku NHL na čele s Georgom Parrosom. Rangers sa nepozdával jeho verdikt, keď Toma Wilsona z Washingtonu Capitals len pokutoval za škaredý zákrok na Artemija Panarina, ktorým spôsobil zranenie ruskej hviezdy.

 

img

 

Parrosa "jazdci" vyzvali na odstúpenie a označili ho za nekompetentného v boji za bezpečnosť hráčov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies