Sponzorovaný obsahSpravodajstvoXiaomi

Xiaomi WalkingPad R1 Pro – jeden z najdostupnejších bežeckých pásov s aktuálne s ešte nižšou cenou!

Cena populárneho bežeckého pásu Xiaomi WalkingPad R1 Pro opäť klesá. Pri kúpe na e-shope Cafago.com aktuálne ušetríš stovky eur.

Výrobcu WalkingPad sme už na našom portáli spomínali už pri viacerých príležitostiach. Spoločnosť, za ktorou stojí čínsky gigant Xiaomi, sa už niekoľko rokov venuje vývoju a výrobe špičkových pásov na beh a chôdzu, ktoré sa pýšia nie len už tradične nízkou cenou oproti konkurencii, ale aj náramne kompaktnými rozmermi. V minulosti sme vám na našom webe predstavili pár pásov na chôdzu, no dnes vám chceme dať do pozornosti vlajkonosiča tohto výrobcu – bežecký pás WalkingPad R1 Pro

WalkingPad R1 Pro s kupónom „CCR1P“ za 479,99 eur nájdeš na Cafago.com

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Kompaktný domáci bežecký pás

xiaomi walkingpad r1 pro 7
Zdroj: Cafago

Bežecký pás WalkingPad R1 Pro je dokonalým domácim pásom na cvičenie, prechádzky, či na prácu pri standing desku. Vďaka svojmu kompaktnému dizajnu ho môžete bezproblémovo skladovať a používať aj v naozaj malom byte.

xiaomi walkingpad r1 pro 3
Zdroj: Cafago

S rozmermi 150 x 72 x 13,5 cm v rozloženom stave a 98 x 72 x 15,5 cm v zloženom stave ide o naozaj kompaktný kúsok neporovnateľne menší s konkurenciou. Pri presúvaní po obydlí taktiež oceníte aj zabudované kolieska, ktoré presun výrazne uľahčujú. 

xiaomi walkingpad r1 pro 6
Zdroj: Cafago

WalkingPad R1 Pro uspokojí amatérskych bežcov, ale aj milovníkov prechádzok, či ľudí pracujúcich za standing deskom. Minimálna rýchlosť pásu je totižto na úrovni iba 0,5 km/h, pričom maximálka môže vystúpiť až na 10 km/h

xiaomi walkingpad r1 pro 5
Zdroj: Cafago

Čo sa ďalších technických špecifikácií týka, WalkingPad R1 Pro je vyrobený zo zliatiny hliníka, ktorá zaručuje vysokú nosnosť na úrovni až 110kg. Spomenúť treba aj vylepšený výkon motora s nižšou hladinou hluku, či rukoväť s poistkou. 

xiaomi walkingpad r1 pro 4
Zdroj: Cafago

Veľkou prednosťou pásov WalkingPad je ich jednoduché ovládanie až 3 rôznymi spôsobmi. K dispozícii je diaľkový ovládač, prepojenie s aplikáciou KS Fit, ako aj automatický režim. Pri automatickom režime pás na základe rozdelenie do troch zón dokáže rozpoznať, či chcete spomaliť, zrýchliť, alebo udržovať konštantnú rýchlosť behu / chôdze. 

WalkingPad R1 Pro s kupónom „CCR1P“ za 479,99 eur nájdeš na Cafago.com

Bežecký pás WalkingPad R1 Pro je momentálne dostupný na e-shope Geekbuying.com za skvelých 479,99 eur s bezplatnou dopravou z nemeckého skladu. Samozrejmosťou je doprava bez akýchkoľvek dodatočných poplatkov. Pre zrazenie ceny nezabudni využiť zľavový kupón „CCR1P

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close