Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mladú influencerku na zoznamke oslovil hviezdny herec! Neverila, že je to on, tak jej nahral TENTO odkaz!
Zdielať na

Mladú influencerku na zoznamke oslovil hviezdny herec! Neverila, že je to on, tak jej nahral TENTO odkaz!

Archívna reportáž

Po takmer troch rokoch od rozvodu s hviezdnou herečkou Jennifer Garner (49) sa nemenej slávny hollywoodsky herec Ben Affleck (48) rozhodol, že je načase pozrieť sa po novej láske. Koncom minulého roka si začal s hereckou kolegyňou Anou de Armas, no v januári aj tento vzťah krachol. Teraz na to ide zjavne úplne inak - prihlásil sa na zoznamku pre celebrity", kde sa môže každý člen, ktorého musia predtým schváliť, skontaktovať s inými členmi.

Uplynulé dni sa začalo povrávať,  že sa dal Ben Affleck dokopy s svojou bývalou láskou, s ktorou bol svojho času dokonca aj zasnúbený, speváčkou Jennnifer Lopez (51), píše portál PageSix. Tá sa so svojim snúbencom Alexom Rodriguezom (45) rozišla len pred nedávnom. Tu ale aktuálne dávajú dokopy azda s každým, kto sa k nej priblíži.

Affleck na sociálnej sieti napísal slová obdivu na margo Lopez. "Vôbec nestarne, vyzerá rovnako, ako keď sme spolu chodili," polichotil jej. Ani ona nešetrila chválou na jeho konto. "Však Ben taktiež nevyzerá zle," zakontrovala. Jen nepochybne padne dobre každý kompliment po rozchode pre neveru. Posledná aféra Alexa s pomerne neznámou americkou televíznou celebritkou rozhodla o tom, že sa pár snúbencov definitívne rozišiel. Predtým ale urobili ešte posledný pokus o zmierenie, ale ten zjavne nebol úspešný. Ale ani rozchod s Benom v roku 2004 nebol pre Jennifer celkom bezbolestný. "Prvýkrát som mala zlomené srdce," prehlásila vtedy nešťastná americká hviezda.

Rozchod JLo a Alexa všetkých poriadne šokoval:

​Pre oboch, ale najmä pre Bena, bolo ťažké prekonať obrovský tlak a pozornosť médií, pod ktorými sa ocitli v rámci ich dvojročnej romancy. To napokon spôsobilo aj rozpad ich partnerského vzťahu, aj keď boli už dokonca zasnúbení. Ostali ale dobrými priateľmi. Počas posledného víkendu sa údajne stretli, ale je možné, že Ben chcel len podporiť svoju dobrú priateľku a nič viac v tom netreba hľadať. Sám dobre vie, ako ťažko je niekedy uniesť rozchod.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pop Crave (@popcrave)

Teórii o obnovení vzťahu nenahráva ani aktuálny zážitok istej mladej tiktokerky. Krásna influencerka Nivine Jay sa pochválila videom, na ktorom sa jej pýta priamo na kameru Ben Affleck, prečo mu dala "unmatch", teda zrušila priateľstvo na zoznamke celebrít. Nivine totiž neverila, že si píše skutočne s Affleckom a ten jej preto nahral dôkazné video. "Som to ja," povie filmová hviezda v zábere. "Sorry, Ben," vzápätí mu Nivine odpovedala. Ako a či vôbec kontakt obnovili, zatiaľ nevedno. Nepochybne je lákavé začať si s takou hviezdou, hoci aj raz tak staršou. Bude len otázkou času, kedy paparazzovia Bena nachytajú s novou láskou, nech už to bude ktokoľvek.

Súvisiace články

Najčítanejšie