ZN.SK

Tuhé šampóny ako ekologický trend vo vlasovej kozmetike

Zatiaľ čo niekto si musí umývať vlasy takmer obdeň, sú medzi nami aj šťastlivci, ktorým to stačí 2x do týždňa. Tak či onak, umývanie vlasov…

Zatiaľ čo niekto si musí umývať vlasy takmer obdeň, sú medzi nami aj šťastlivci, ktorým to stačí 2x do týždňa. Tak či onak, umývanie vlasov patrí do našej rutiny podobne ako starostlivosť o pleť alebo napríklad čistenie zubov. Ak premýšľate naviac ekologicky, určite ste už počuli o tuhých šampónoch. Vedeli ste, že jeden tuhý šampón vydrží až dvakrát dlhšie než ten štandardný? tuhý šampón Naviac šetrí vodu a plasty! Oriflame preto vyvinul novinku s avokádovým olejom a harmančekom, ktorá šetrí planétu. Vyskúšajte tuhý šampón Love Nature s vyživujúcim a biologicky rozložiteľným zložením bez silikónu. Obsahuje zvláčňujúce ingrediencie, ktoré vlasom dodávajú hebkosť a bránia ich vysúšaniu.

Cena: 6,49€

Dostupné na e-shope:  https://sk.oriflame.com/products/product?code=39530

3 tipy, ako správne postupovať pri umývaní vlasov:

  1. Pred šampónovaním si vlasy vždy rozčešte. Tento krok je dôležitý nielen preto, aby ste si neupchávali odpad, ale tiež aby sa prípravok dostal všade tam, kam má od korienkov až ku končekom.
  2. Nezabúdajte do umývacieho rituálu zaradiť aj masku. Zatiaľ čo šampón otvorí kutikulu vlasu, aby ju vyčistil, maska mu dodá potrebné vitamíny a kondicionér šupinu krásne uzavrie.
  3. Z umytých vlasov šetrne vyžmýkajte prebytočnú vodu, osušte ručníkom, aplikujte produkt na tepelnú ochranu a následne ich vyfúkajte do sucha. Nenechávajte vlasy samovoľne uschnúť a už vôbec neparte vlasovú pokožku v turbane. Dôsledkom zaparenia môžu byť plesne, lupiny či vypadávanie vlasov.

 

Mohlo by zaujímať tiež:

Tlačové správy

Tlačové správy a články našich partnerov, partnerských portálov a organizácií. Nahliadnite do noviniek rôznych služieb, príprav podujatí a noviniek v komerčnej sfére. Aj Vaša zaujímavosť, činnosť, alebo výrobok, môže byť v článku. Napíšte nám.



Inzercia

Inzercia

Online kníhkupectvo BUX.sk

Sleduj nás na sieťach

Nájdete nás na Facebooku aj Youtube

Zatvoriť reklamu
Zatvoriť reklamu