Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Rozchod Absolonovej nebol až taký nečakaný! Exsnúbenec je už odsťahovaný, o rozpade vzťahu priznala TOTO!
Zdielať na

Rozchod Absolonovej nebol až taký nečakaný! Exsnúbenec je už odsťahovaný, o rozpade vzťahu priznala TOTO!

Archívne video

Ubehlo pár dní od smutného prvomájového oznámenia českej muzikálovej speváčky Moniky Absolonovej, že sa rozišla so snúbencom a otcom jej dvoch synov, Tomášom Hornom. Dojímavá snímka, ako ju z každej strany bozkávajú malí synovia, mala patričnú odozvu u jej priaznivcov. A zrejme preto bola speváčka ochotná objasniť o niečo podrobnejšie dôvody rozchodu.

Sedem rokov trvala láska speváčky a herečky Moniky Absolonovej (44) a hokejistu Kladna Tomáša Horna (40). Začala v čase, keď bol ešte ženatý, mal malú dcérku a jeho manželka sa o jeho nevere dozvedela z novín. Hoci sa Absolonová dušovala, že za rozpad vzťahu nemohla, bývalá manželka hokejistu tvrdí, že mali dovtedy idylický vzťah. Rovnako, ako vtedy ona, teraz aj Monika, ktorá má s Hornom dvoch synov, kvôli rozbitému vzťahu trpí. 

Ako sa ukázalo, hokejista je už nejakú dobu odsťahovaný, hoci nie je zrejmé, či je za tým aj iná žena. "Mňa to pochopiteľne mrzí, pretože som mala sen o veľkej a šťastnej rodine. Teraz možno vyzerám, že som v pohode a vlastne som. Dúfam, že budeme s Tomášom rozumní," zverila sa na sociálnej sieti na streame. "Zatiaľ to vyzerá, že chlapci budú v pohode, to je to, o čo mi ide. Srdce sa zahojí, mám radosť z podpory od rodiny a priateľov, a ďakujem za ohromnú podporu od vás, nie som v tom sama, viem, že sa to v živote deje," rozumne, skoro akoby bez väčších emócií zhodnotila speváčka, ktorá sa v podobnej situácii ocitla už po tretíkrát.  "Žiadny rozchod nie je pekný, je sprevádzaný emóciami. Vo vzťahu, ktorý ma neuspokojuje, by som nevedela dlhodobo fungovať," vyjadrila sa pred pár rokmi.

Pripomeňte si Moniku v jej veľkej úlohe Kleopatry:

Svojim priaznivcom na streame bola Absolonová ochotná odkryť dušu viac, ako je obvyklé. "Vždy je to určitá prehra, vždy máte nejaké problémy, ale nechcete ich ventilovať, snažíte sa a potom zistíte, že to nejde," poodkryla zrejme dlhšie pretrvávajúce partnerské problémy s Hornom. "Je mi občas smutno a úzko, mám stavy hore a dolu, a aby som sa nenudila, keď sme sa rozišli, keďže sa Tomáš sťahuje, tak som chlapcom vymyslela novú izbičku. Okrem toho, že mám rozbombardované srdce, mám rozbombardovaný aj byt," primerane svojej situácii chcela s istou dávkou humoru dostať do obrazu aj svojich priaznivcov. "Keď sa to s*rie, tak sa to s*rie vždy všetko. Myslím, že to ale nakoniec dobre dopadne, že sa budeme mať pekne," írečito, no optimisticky zavŕšila svoju úvahu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Ako sa dá usudzovať z náznakov speváčky, dôvodom rozchodu by mal byť jej partner. "Ja mám svedomie čisté, nikdy som nikomu nič neurobila, ani v tomto vzťahu, ani v inom... Myslím, že bude trvať, než sa z toho dostanem a na nový vzťah myšlienky nemám," tvrdí v rámci odpovede na otázku, či plánuje vpustiť do svojho života nového muža. Absolonová do manželstva s otcom jej dvoch synov nevstúpila, a aj preto nebude mať problémy ani s majetkovým vyrovnaním. "Všetko je moje, chalupa zostane, budem ju rekonštruovať," pragmaticky uzavrela túto otázku, s ktorou sa bežne potýkajú manželské páry.

Súvisiace články

Najčítanejšie