Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Komplikácie týždeň pred svadbou Bohuša Matuša a Lucinky! Pokúšajú sa im ju zničiť?!
Zdielať na

Komplikácie týždeň pred svadbou Bohuša Matuša a Lucinky! Pokúšajú sa im ju zničiť?!

Zdroj: Instagram/LP

Už rok o nej hovoria, teraz sa konečne dočkajú. Český spevák Bohuš Matuš a jeho snúbenica Lucie Palkaninová si presne o týždeň povedia svoje áno. Prednedávnom sa pochválili, že je v podstate všetko prichystané na slávnosť v prírodnom zábavnom parku, no predsa len aktuálne zaznamenali aj isté komplikácie.

Svadba speváka Bohuša Matuša (47) a jeho snúbenice Lucie Palkaninovej (17) je už skutočne za rohom - vezmú sa netradične v stredu, v deň 18. narodenín nastávajúcej nevesty. Ale okrem radostného očakávania ich veľkého dňa postihli pár aj nepríjemnosti, píše portál Život v Česku. Môžu za to dotieravé fanúšičky obľúbeného muzikálového speváka, ktoré by mu asi rady skomplikovali vstup do manželského zväzku s Luciou. To si pochopiteľne mladá nevesta neželá a Matuš sa v snahe, aby bola spokojná, pokúsil urobiť všetko preto, aby obrad a oslava prebehli hladko napriek provokáciám.

V rozhovore pre Život v Česku sa Bohuš Matuš zveril s problémami pri príprave jeho a Luciinho veľkého dňa. "Je fakt, že píšu rôzne fanúšičky, že sa na svadbu dostanú, aj keby mali preliezť cez plot a podobne. Neviem prečo, a Lucinke to určite prekáža, objednali sme si tam strážnu firmu, aby bol pokoj. Na jednej strane ma to teší a na druhe strane mi to mrzí kvôli Lucinke, pretože ona je na také dotieravejšie osoby trošku alergická," posťažoval sa spevák, ktorému ale záujem zjavne lichotí. Evidentne nie je jeho snúbenica a mama ich spoločnej dcérky Natálie jediná, ktorej sa tak trochu kontroverzný spevák páči. S tým sa ale bude musieť Lucie zmieriť, ako asi každá partnerka celebrity.

Vypočujte si jednu z piesní Bohuša Matuša:

Je zaujímavé, čo si niektorí ľudia dovolia voči mediálne známym osobám. Aj problém Matuša so svadbou v rámci ich dotieravosti to len dosvedčuje. Mnohí absolútne nerešpektujú ich súkromie a hviezdy berú ako verejný majetok. Dokonca vraj ojedinele sľubovali peniaze za účasť na ich veľkom dni. "Samozrejme, my tie ponuky odmietame. Je to raz v živote, Lucinka tam chce mať pokoj a ja sa snažím jej vyhovieť. Je to ťažké, pretože nám chodia od ľudí správy typu, že sa tam aj tak dostanú, robia si z toho srandu. Snáď to bude v pohode. Ešte sme uvažovali, že by sme to urobili v iný deň a nikomu to nepovedali. Ale myslím si, že bude pokoj, máme to zabezpečené, všetko bude ohraničené," zveril sa nastávajúci ženích so svojim trápením.

Vstup do manželstva bude ako u Matuša, tak aj jeho mladučkej snúbenici prvým. Nevesta sa práve v teň deň stane plnoletou, a tak aj jej áno sa oficiálne bude brať pred úradmi so všetkou vážnosťou. Aj preto si práve tento deň snúbenci vybrali a navyše, je to aj praktické - nikdy na výročie nezabudnú. Sobášny obrad a následná zábava spojená so svadobným menu sa bude konať v nádhernom prostredí rodinného parku v jednej z pražských mestských častí. Park je zasadený do prírody, kde nechýba ani zalesnená časť, čo je vzhľadom na veľkomesto veľmi oceňované jeho obyvateľmi. Budúci manželia tak okrem jeho výberu ako krásneho miesta na ich svadobný deň zároveň chcú podporiť jeho majiteľa v úsilí o prežitie.

Súvisiace články

Najčítanejšie