Chceli by ste zarábať aspoň 2000 eur mesačne? Vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk

Hľadáte si prácu, v ktorej si zarobíte aj viac ako 2000 eur? Ste na správnom mieste. Nachystali sme pre vás výber zaujímavých pracovných ponúk, v ktorých platy nejdú pod 2000 eur. V závislosti od vašich skúseností môže byť pri niektorých pozíciách vaša odmena ešte vyššia. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Manažér údržby

Miesto výkonu práce: Zlaté Moravce

Plat: 2200 – 2500 €

Osoba na pozícii Manažér údržby zodpovedá za chod produkcie a výrobných liniek z pohľadu údržby, za riešenie a vykonávanie údržby na strojoch, zariadeniach, všetkých interných dopravných prostriedkoch okrem služobných vozidiel a tiež za správu projektovej dokumentácie a technickej dokumentácie. Ak vám nechýba technické vzdelanie ani znalosť anglického jazyka, táto pozícia môže byť vaša. Svoj životopis môžete zaslať na Kariéra.sk.

Java Developer

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 €

Ste začínajúcim alebo skúseným vývojárom, ktorý ovláda programovací jazyk Java? Chceli by ste využiť príležitosť pracovať v skvelom tíme a rozvíjať svoje schopnosti a kariéru? Ak zvládate analytické riešenie problémov a nechýba vám ani vášeň pre tímovú prácu a inovácie, máme pre vás perfektnú prácu. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Chceli by ste zarábať Galéria fotiek (5)

Práca v Nemecku pre vodičov C+E

Miesto výkonu práce: Lehrte, Nemecko

Plat: 2000 - 2200 €

Zaujala by vás práca vodiča nákladného vozidla alebo vodiča kamiónovej prepravy? Firma DSL Transport GmbH prijme do zamestnania nových vodičov (aj začiatočníkov) na nemeckú pracovnú zmluvu priamo so zamestnávateľom. Náplňou práce je najmä rozvoz potravín do obchodných reťazcov Penny a Rewe. Medzi výhody patria napríklad diéty alebo zabezpečené ubytovanie. Na túto ponuku môžete reagovať na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Strojník k uhlovej píle 

Miesto výkonu práce: Dlhá nad Oravou

Plat: 2000 €

Spoločnosť ORAVA DREVO hľadá šikovného, spoľahlivého a zodpovedného strojníka k obsluhe uhlovej píly. Čo vás na tejto pozícii bude čakať? Jedná sa najmä o obsluhu uhlovej píly, brúsenie kotúčov a celkovú údržbu píly. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Hlavný účtovník/účtovníčka nábytkárskej spoločnosti

Miesto výkonu práce: Tvrdošín

Plat: 2000 €

Náplňou vašej práce bude zodpovednosť za komplexné vedenie a spracovanie účtovníctva. Čaká vás riadenie tímu účtovníkov, starostlivosť o mesačné a ročné uzávierky aj spracovanie výkazov k DPH. Medzi benefity patria rôzne prémie, odmeny a zamestnanecké zľavy. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát.

Nástrojový / Procesný Inžinier - Riadiaca pozícia v inovatívnej spoločnosti

Miesto výkonu práce: Žilinský kraj

Plat: 2000 €

Globálne rýchlo rastúci výrobca kovových súčiastok pre automobilový priemysel a úžitkové vozidlá hľadá posilu do svojho tímu. Hľadá sa vysoko motivovaný inžinier, ktorý zapasuje do firemného spôsobu práce: Vysoký stupeň automatizácie, štíhla výroba, neustále zlepšovanie a "Zero defect". Zamestnávateľ ponúka priestor na profesionálny rast, zaujímavé prémie a množstvo dalších benefitov. Viac sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Chceli by ste zarábať Galéria fotiek (5)

Senior Kaderník/Kaderníčka

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 €

Bratislavský salón Xoxo Body & Mind hľadá do svojho kolektívu kreatívneho, zodpovedného a pohodového kolegu na pozíciu Senior Kaderník/Kaderníčka s odbornosťou a skúsenosťami v oblasti kaderníckych služieb minimálne 5 rokov. Do pracovnej náplne patrí farbenie, melírovanie, strihanie, pánske strihy a fúkané. Zaujala vás táto ponuka? Celý inzerát a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na Kariéra.sk.

Montér vzduchotechniky Rakúsko

Miesto výkonu práce: Viedeň  

Plat: 2700 €

Rakúsky zamestnávateľ hľadá zohraté dvojice montérov vzduchotechniky – jedná sa o montáž vetracej, klimatickej a chladiacej techniky. Podmienkou je dostatočná prax, vlastné auto a ovládanie nemeckého jazyka aspoň na komunikatívnej úrovni (stačí u jedného z dvojice). Výhodou sú možnosti záloh po prvom odpracovanom týždni a hradené ubytovanie. V prípade záujmu môžete na ponuku reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Chceli by ste zarábať Galéria fotiek (5)

Lekár špecialista – Oftalmológ

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 2510 €

Nemocnice Svet zdravia v Košiciach hľadajú do svojho tímu nového kolegu. Náplňou práce je primárne poskytovanie zdravotnej starostlivosti v rozsahu získanej odbornej kvalifikácie – špecializácie v odbore Oftalmológia - samostatne vykonávanie preventívnej, diagnostickej a liečebnej činnosti. Zamestnávateľ ponúka skvelé možnosti profesionálneho uplatnenia, možnosť osobného rastu a ďalšieho vzdelávania a tiež benefity pre zdravie, voľný čas, kultúru, rodinu a deti. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Systémový špecialista

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 €

Na pozícii Systémový špecialista vás čaká technická podpora zákazníka, návrh riešení a spracovanie kalkulácií, konzultačná a poradenská činnosť pre zákazníkov a tiež implementačné a servisné práce u zákazníka. Vhodnému kandidátovi by nemali chýbať výborné komunikačné zručnosti, aktívna znalosť anglického jazyka ani skúsenosti min. 3 roky na podobnej pozícii (Win/Linux Admin, ICT Specialist). Viac sa o tejto ponuke dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nevyhovuje vám žiadna z ponúk? Na Kariéra.sk nájdete stovky voľných pracovných miest z desiatok odvetví. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK. Budete tak pravidelne informovaný o voľných pracovných pozíciách.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Peniaze Práca Zárobok Pracovná ponuka 2000 eur Vysoký plat Benifity
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy