Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2021, 14:41
Čas čítania 0:32
Daniel Mikolášik

Grécka polícia zaistila vyše štyri tony marihuany, ktoré smerovali do Bratislavy. Zásielka má hodnotu 33 miliónov

Grécka polícia zaistila vyše štyri tony marihuany, ktoré smerovali do Bratislavy. Zásielka má hodnotu 33 miliónov
Zdroj: Řecký orgán pro hospodářské trestné činy
NEWS
Uložiť Uložené

Kontajner obsahoval aj stroje na výrobu muffinov.

Grécke úrady zhabali viac ako štyri tony marihuany ukrytej v prepravnom kontajneri, ktorý smeroval z Libanonu na Slovensko. Informovala o tom v piatok agentúra AP.


Grécka finančná polícia vo štvrtok neskoro večer uviedla, že drogy sa našli v prepravnom kontajneri v prístavnom meste Pireus pri Aténach na základe informácií získaných od amerického Úradu na kontrolu obchodu s drogami (DEA).


Kontajner obsahoval tri priemyselné stroje na výrobu muffinov. Zásielka dorazila po mori do prístavu Pireus 14. apríla, pričom podľa harmonogramu mala byť ďalej prepravená po železnici a cez Severné Macedónsko, Srbsko a Maďarsko a 20. apríla mala prísť do nášho hlavného mesta.


Podľa informácií DEA grécke úrady podnikli raziu 16. apríla. Celkovo sa v skrytej priehradke zabudovanej v kovovej nádrži, ktorá sa nachádzala medzi uvedenými strojmi, našlo viac ako 4,3 tony spracovanej konopy indickej. Odhadovaná cena pašovaných drog bola zhruba 33 miliónov eur.

marihuana
drogy
políciamarihuana
drogy
políciamarihuana
drogy
políciapolícia
drogy
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia