Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šialená diéta českej herečky (70): Preboha! Takmer prišla o život

Naďa Konvalinková Zobraziť galériu (5)
Naďa Konvalinková (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Bolo jej to treba? Naďa Konvalinková (70) je známa nielen ako herečka, ale tiež ako večná bojovníčka s nadváhou. Jednu z diét si nasadila aj krátko pred svojimi 70. narodeninami, ktoré oslávila túto nedeľu. Spôsob, akým sa rozhodla chudnúť, je však poriadne bizarný a nebezpečný. Svoje o tom vie už aj samotná umelkyňa...

Adéla ještě nevečeřela, Honza málem králem, Nesmrtelná teta, či Obsluhoval jsem anglického krále sú len vybrané z počinov, v ktorých si Naďa Konvalinková zahrala. Verejnosti je známa i ako bývalá manželka nemenej slávneho herca Oldřicha Kaisera. Dvojica bola spolu v priebehu rokov 1980 - 2005 a spája ich dcéra Karolína. Manželstvo dvojice bolo poznačené Kaiserovými neverami i problémom s alkoholom. 

Oldřich Kaiser a Naďa Konvaliková
Zobraziť galériu (5)
Oldřich Kaiser a Naďa Konvaliková  (Zdroj: profimedia.sk)

Svoje neresti má aj samotná herečka, ktorá už roky márne bojuje s nadbytočnými kilami. Otvorene priznáva, že má za sebou nejednu diétu a najnovšia skúsenosť je dôkazom, že neváha skúsiť aj poriadne, občas nebezpečné, bizarnosti. 

„Volá sa to Brr diéta. Po každom jedle si musíte na pol hodinu ľahnúť do vane plnej ľadovej vody,” uviedla pre Český rozhlas Urbánková, ktorá podľa vlastných slov zvládla túto šialenosť len raz. Podstatou diéty je, že nastane ochladenie povrchových tukových buniek a potom, keď sa telo musí zahriať, tak spaľuje vlastne tuk.  

Keď si Naďa chcela dopriať "zázračný" kúpeľ druhýkrát, išlo jej o život. „Prišlo mi zle. Búšilo mi srdce a musela som to prerušiť. Dosť som hazardovala,” priznala herečka. Týmto spôsobom si mohla pridať aj problémy s obličkami. „Začala som mať strach. Ale zase, hovorila som si, že možno som niečo schudla,” uzavrela už so smiechom. 

Naďa Konvaliková bola kedysi veľká kočka.
Zobraziť galériu (5)
Naďa Konvaliková bola kedysi veľká kočka.  (Zdroj: FS Barrandov)

Michal Dočolomanský a Naďa Konvalinková vo filme Adéla ještě nevečeřela.
Zobraziť galériu (5)
Michal Dočolomanský a Naďa Konvalinková vo filme Adéla ještě nevečeřela.  (Zdroj: FS Barrandov)

Viac o téme: Naďa Konvalinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu