Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkárska moderátorka po škandále s XL modelkami: Drsný náklad... Debilita národa!

Drsný náklad! Zobraziť galériu (4)
Drsný náklad! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Uplynulý víkend slovenským šoubiznisom zatriasol škandál prestížnych módnych dní. Na prehliadke totiž predvádzali molet modelky, tie však z finálneho zostrihu vymazali. Na túto šokujúcu udalosť už zareagovalo aj niekoľko známych tvárí, najnovšie aj bývalá jojkárska moderátorka Renáta Názlerová.

To, čo organizátori spôsobili návrhárke Andrei Koreňovej a jej modelkám, považuje za neprijateľné. Navyše, najnovšie sa ukázalo, že vytrihnutá bola i tanečnica, ktorú ako vrchol svojej prehliadky do šou zakomponovala dizajnérka Zlatica Hujbertová. 

Galéria: Tieto modelky vystrihli zo záznamu Bratislavských módnych dní

Ako sme spomínali, tieto udalosti zamávali mnohými známymi tvárami. Vyjadrenie Renáty Názlerovej je však o čosi ostrejšie, než tie predchádzajúce. „Najprv takto. Vždy som debilné komentáre na ženy pri tele brala ako komentáre buď od ľudí príliš fixovaných na svoj zovňajšok ( a teda trochu povrchných) alebo od ľudí tak frustrovaných zo seba a svojho života, že jedinú chvíľku radosti, ktorú dokážu prežiť, je tá, keď pľujú svoje primitivizmy na iných," začala bývalá moderátorka a herečka. 

Potom prešla rovno k samotnej prehliadke a tomu, ako dopadla. „Zaráža ma, že aj v takej spoločnosti, akou je spolok organizujúci takúto udalosť, sú osoby s tak plytkými názormi. Predpokladám, že ani do hľadiska nebudú vpúšťané osoby, ktoré majú iný ako anorektický BM index. A vôbec, ani hendikepovaných nebudú pozývať, aby nepohoršovali svojim neestetickým zjavom," rozhnevala sa Názlerová. 

Renáta Názlerová sa ostro vyjadrila ku kauze vystrihnutých molet modeliek
Zobraziť galériu (4)
Renáta Názlerová sa ostro vyjadrila ku kauze vystrihnutých molet modeliek  (Zdroj: Facebook R.N.)

„A toto je presne ten rozdiel v posudzovaní elity národa. Niekto sa totiž môže domnievať, že zosobňuje onú elitu národa, v skutočnosti však ukazuje jednu z foriem debility národa.
Krásny deň všetkým krásnym ľuďom, nech už je vaša konfekčná veľkost akákoľvek,"
dodala na záver, pričom z jej slov je nad slnko jasné, čo si o usporiadateľoch myslí...

Jej krásna tvár nestačí. Aj Beáta Rusnáková bola z prehliadky vystrihnutá
Zobraziť galériu (4)
Jej krásna tvár nestačí. Aj Beáta Rusnáková bola z prehliadky vystrihnutá  (Zdroj: Vlado Anjel )

Na kilá navyše nedoplatila iba Michaela Gubranová, no aj dámy, ktoré kráčali pri nej. Ani jedna z nich sa do finálneho zostrihu nedostala.
Zobraziť galériu (4)
Na kilá navyše nedoplatila iba Michaela Gubranová, no aj dámy, ktoré kráčali pri nej. Ani jedna z nich sa do finálneho zostrihu nedostala.  (Zdroj: Vlado Anjel )

Viac o téme: PrehliadkaBratislavské módne dniRenáta NázlerováAndrea KoreňováMoletky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu