Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ups, TO je trapas! Pri pohľade na outfit speváčky, jej každý pozeral iba medzi nohy
Zdielať na

Ups, TO je trapas! Pri pohľade na outfit speváčky, jej každý pozeral iba medzi nohy

Zdroj: Profimedia

Kvôli nevhodnému oblečeniu nechtiac ukázala viac, ako mala v pláne. No povedzte, išli by ste takto na večeru?

Mladá talentovaná speváčka Madison Beer (22) si na večeru s priateľom Nickom Austinom vybrala poriadne nešťastný outfit. Na jednej strane vynikli jej pekné ženské krivky, no pohľad spredu bol obrovský prešľap.

Mladučká popová kráska pochádzajúca z New Yorku sa prvýkrát preslávila v roku 2012, keď si jej mimoriadny talent všimol Justin Bieber a zdieľal odkaz na jej coververziu, ktorú zverejnila na YouTube. Odvtedy jej sláva stúpala na hor a dnes má na konte už čerstvý druhý album, pripomína Daily Mail. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Madison Beer (@madisonbeer)

Okrem toho, že je Madison skvelá speváčka, je aj veľmi pekná a pýši sa dokonalými krivkami, čo jej prinieslo niekoľko úspechov aj v modelingovom svete. Naposledy sa seba upútala pozornosť keď sa s priateľom vybrala na večeru v pohodlnom športovom outfite.

Biely crop top s dlhým rukávom skombinovala s krátkymi sivými legínami a práve tie sa postarali o nepríjemné faux pas. Madison sa totiž kraťasy medzi nohami úplne zarezali a tak všetkým naokolo nechtiac  ukázala „Camel toe,“ čiže ťaviu stopu.

Madison Beer

Profimedia

Snáď sa poučí, keď uvidí tieto paparazzi zábery a nabudúce si oblečie do reštaurácie niečo vhodnejšie..

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie