Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ukázala, čo pravidelne robí pre svojho muža, ženy sú pohoršené: Zdá sá vá TO v poriadku?
Zdielať na

Ukázala, čo pravidelne robí pre svojho muža, ženy sú pohoršené: Zdá sá vá TO v poriadku?

Zdroj: unsplash.com/alonso-reyes

Na ženu sa spustila lavína kritiky a z negatívnych až nenávistných reakcií zostala poriadne v šoku. Myslíte si, že si zaslúžila až takýto náklad?

Istá nemenovaná žena zverejnila vo facebookovej skupine obed, ktorý prichystala pre svojho manžela, ktorý pracuje na stavbe, píše denník Mirror. Vtedy jej ani vo sne nenapadlo, že táto obyčajná fotografia vzbudí u iných žien taký odpor a pohoršenie.

Zaslúžila si takú kritiku?

Na zábere, ktorý vyvolal také šialenstvo, bol úhľadne pripravený obed v boxoch. Starostlivá manželka svojej polovičke pripravila sendviče, v osobitných priehradkách mu pripravila nakrájané párky a tvrdý syr, ďalej sušienky, müsli tyčinku a ovocie.

“Je to zdravšie aj lacnejšie, ako jedlá, ktoré chlapi obvykle na stavbách jedia,” napísala k fotografii, pod ktorou sa začali hromadiť nahnevané príspevky. 

Facebook

„Pripravujeme teplé večere a to ich máme kŕmiť aj počas dňa?“ napísala jedna nahnevane. „Prečo sa k nemu správate ako k dieťaťu? On je niečo viac ako vy?“ pustila sa do nej ďalšia. Väčšina sa zhodla v tom, že nie je v poriadku takto prehnane muža obskakovať, akoby to isté nezvládol aj on sám.

Našli sa však aj také ženy, ktoré sa jej zastali a prišlo im to milé, ako mu jedlo pripravila. Iné sa priznali, že rovnako chystajú jedlo pre deti aj pre manžela do práce a robia to dokonca s radosťou.

Nuž, je pravda, že ju k tomu zjavne muž nenútil a ak to robí pre neho rada, tak prečo nie? Možno on počas voľného víkendu varí potom pre celú rodinu!

Napíšte nám, ako to funguje u vás a či sa vám zdá, že to táto žena preháňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie