Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ďalšie rana pre prominentnú slovenskú famíliu: Najskôr rakovina, teraz ROZVOD!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (8)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Aj oni majú svoje trápenia! Párov, ktoré sa po rokoch spolužitia rozhodnú pre ukončenie manželstva, je, zdá sa, stále viac. I náš šoubiznis je plný dvojíc, ktoré kedysi ohurovali harmóniou a idylkou, avšak partnerské problémy sa im prekonať nepodarilo. O rozvode sa aktuálne hovorí aj v súvislosti s prominentnou slovenskou famíliou, ktorá v minulosti čelila krutým ranám osudu...

Jarné Bratislavské módne dni boli poznačené značným škandálom. Súčasťou prehliadok boli totiž aj známe moletky, ktoré sa však v online zostrihu neobjavili. Podľa informácií zo zákulisia mala s nimi problém organizátorka podujatia - Mária Reháková. 


Škandál na Bratislavských módnych dňoch: XL modelky v šoku... Brutálne ich ponížili!

Detaily vylúčenia moletiek z BMD: Mária Reháková zazerala, jednu z nich vraj nazvala "toto"!


Reportáž zo spomínaného podujatia sa objavila aj v sobotňajšej Smotánke. Tam však ponížené moletky neriešili a upriamili pozornosť na to, že v úlohe modelky sa predviedla aj Rehákovej vnučka Viktória. 

Vnučka Márie Rehákovej - Viktória.
Zobraziť galériu (8)
Vnučka Márie Rehákovej - Viktória.  (Zdroj: TV Markíza)

V závere reportáže však odznela iná, pomerne prekvapivá, informácia. „Mladú Viki na prehliadke sprevádzala jej mamina - nevesta Rehákovcov - Monika. S manželom Jurajom sa síce rozvádzajú, ale aj napriek tomu sú vzťahy v rodine skvelé,” znel komentár v markizáckej Smotánke.

Monika Reháková bojovala s rakovinou, teraz sa rozvádza.
Zobraziť galériu (8)
Monika Reháková bojovala s rakovinou, teraz sa rozvádza.  (Zdroj: TV Markíza)

O kríze vo vzťahu 39-ročnej Moniky a o 4 roky staršieho Juraja Reháka sa šepkalo už dávnejšie. Žiadosť o rozvod údajne podal syn Rehákovcov. Dvojica má spolu dve dcéry - Viktóriu a mladšiu Karolínu. 

Vyzerá to tak, že dvojica šance na záchranu rodiny už celkom vzdala. Sympatická Monika však zhruba pred piatimi rokmi zvádzala oveľa náročnejší boj. Lekári jej diagnostikovali zákernú rakovinu lymfatických uzlín.

Idylka vo vzťahu Moniky a Juraja Rehákovcov je minulosťou.
Zobraziť galériu (8)
Idylka vo vzťahu Moniky a Juraja Rehákovcov je minulosťou.

Okrem Juraja majú Ladislav a Mária Rehákovci aj druhého syna Martina. Tomu sa v súkromí darí. Za manželku má známu fotografku Petru Ficovú, ktorá mu porodila dve dcérky a synčeka.

Viac o téme: Monika Reháková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu