Telo ako dôkaz! Čoho? Predsa dokonalosti Gisele Bündchenovej po štyridsiatke

Gisele Bündchen má za sebou oslavu okrúhlej 40-ky, cez ktorú sa prehupla v lete.

20.04.2021 00:00
debata

Krásna, dvojnásobná mama, však do dôchodku rozhodne nepatrí. Hoci z predvádzacích mól sa už dobrovoľne stiahla, kampaniam rázne „nie“ nehovorí. Dôkazom je jej pózovanie pre brazílsku značku šperkov Vivara.

Giselle Bundchen pre značku šperkov Vivara. Foto: Profimedia
Giselle Bundchen Giselle Bundchen pre značku šperkov Vivara.

Slávna brazílska rodáčka má na sebe len kúsky čiernej kože a jej krásu podčiarkujú práve šperky spomínanej značky. Vlasy vypnuté dohora upriamujú pozornosť na jej fotogenickú tvár. Do očí však bije jej dokonalé telo – štíhle krivky sú stále jej výrazným znamením. V prípade manželky hráča NFL, Toma Bradyho, tak rozhodne platí, že vek je v tomto prípade iba číslo. Naozaj bezvýznamné. Pre Bündchenovú nejde o prvú spoluprácu s touto značkou, ktorá má svoje sídlo v Sao Paulo, šteklivé kampane má už na konte aj z minulých období.

Gisele Bundchen Čítajte viac Najobdivovanejšia na svete! Gisele Bündchen má 40, ako sa zmenila za dve desaťročia?

V poslednom období bol viac než krásna modelka na očiach jej manžel, už spomínaný Tom Brady. Vo februári legendárny rozohrávač nastúpil vo veku 43 rokov na jubilejný desiaty Super Bowl a rekordný siedmykrát sa radoval z víťazstva. Tento raz s tímom Tampa Bay Buccaneers.

Tom Brady bozkáva nežne svoju manželku Gisele... Foto: SITA/AP, Mark Humphrey
Chiefs Buccaneers Super Bowl Football Tom Brady bozkáva nežne svoju manželku Gisele Bündchenovú po víťazstve v zápase Super Bowl.

Meter osemdesiat vysoká kráska v minulosti predvádzala pre slávne módne značky Victoria 's Secret, Chanel, Carolina Herrera, Valentino, Versace alebo Louis Vuitton. Objavila sa na titulkách viac ako 1200 časopisov. V rokoch 2002 až 2017 bola Bündchen najlepšie platenou modelkou sveta (v roku 2016 zarobila 30 miliónov dolárov).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brazília #Gisele Bündchen

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....