Nemecká automobilka Volkswagen prichádza s ďalšou novinkou v elektrickej rade ID. Nový model ID.6 ale popri svojich predchodcoch ID.3 a ID.4 nijako neprekvapuje.

Na snímke zamestnanci automobilky Volkswagen Slovakia a.s. odchádzajú z práce po obnovení výroby v Bratislave 20. apríla 2020. Bratislavský Volkswagen od pondelka po niekoľkotýždňovej prestávke čiastočne obnovil výrobu automobilov. Bratislavský závod rozbehol v jednozmennej prevádzke za prísnych opatrení jeden zo segmentov vyrábajúcich SUV vozidlá. Firma prerušila výrobu 17. marca 2020 pre aktuálnu krízovú situáciu v súvislosti s novým koronavírusom. Automobilka sa rozhodla prerušiť výrobu aj z
Neprehliadnite

Bratislavský Volkswagen dobehla kríza s čipmi. Na polovicu mesiaca zrejme odstaví výrobu

Značka sa novinkou, ktorú aktuálne automobilka predstavila aj na čínskom trhu, chce zamerať primárne na túto krajina a trh, kde chce ponúknuť elektrickú alternatívu s väčším priestorom a až siedmimi sedadlami.

Pri porovnaní mnohých ostatných parametrov ale zatiaľ Volkswagen míľový krok oproti už predávaným modelom rady ID. zatiaľ neurobil.

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa