Tento ročník startupového akcelerátora Perry Talents bude v znamení koronakrízy

NETKY.SK • 19 Apríl 2021, 13:20 • 2 min
Tento ročník startupového akcelerátora Perry Talents bude v znamení koronakrízy

Do akcelerátora, ktorého cieľom je podpora originálnych riešení, je možné prihlásiť sa do konca apríla.

slovakia

left justify in out

 Víťazné projekty dostanú celý program podpory zadarmo. Od individuálnych mentorov a lektorov, priestory na prácu, prepracovaný systém vzdelávania až možnosť prezentácie pred potenciálnymi investormi. Organizátori podujatia chcú dať priestor aj nápadom, ktoré reflektujú na súčasnú pandémiu, alebo riešia zmeny, ktoré život po nej prinesie.

Aktuálny ročník sa nesie v znamení pandemickej krízy. Každá kríza je však vždy aj príležitosťou pre inovácie, hľadanie nových riešení, najmä v online priestore. „Je predpoklad, že život sa po koronakríze už nevráti do starých koľají, preto bude potrebné reagovať na novú situáciu. Budeme preto veľmi starostlivo vyberať aj inovatívne riešenia spojené práve s aktuálnou situáciou. Náš program, mentori, lektori vedia nielen pomôcť, ale aj ukázať možnosti ako sa zamerať na inovatívne riešenia,“ hovorí  Andrej Krúpa, jeden zo zakladateľov Perry Talents.

 



Perry Talents rozširuje svoje portfólio mentorov, lektorov a investorov aj o osobnosti zo zahraničia. Navyše organizuje spoločný slovensko-český ročník. Sľubuje si od toho väčšiu možnosť kooperácie a synergie. „Do portfólia mentorov a lektorov zaraďujeme aj odborníkov, ktorí ešte lepšie dokážu pomôcť presadiť sa startupom aj na zahraničných trhoch. Už tento rok budeme spolupracovať s mentormi a lektormi zo Škandinávie, či Izraela,” hovorí druhý zakladateľ Perry Talents Juraj Gago. 

 

Program sa dá absolvovať z veľkej časti online, preto sa môžu hlásiť záujemcovia zo všetkých regiónov Slovenska. Prihláška je k dispozícii na webovej stránke spoločnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona