Čoskoro 60-nik Jon Bon Jovi spomína! Pozrite si príbeh jeho rodiny

Nový klip ukazuje čriepky z rodinného života skladateľa Jona Bon Joviho cez predtým nezverejnené rodinné fotografie a domáce videá.

19.04.2021 13:00
Jon Bon Jovi Foto:
Spevák Jon Bon Jovi.
debata

Americká kapela Bon Jovi, ktorá bola pred časom uvedená do Rock’n‘rollovej siene slávy, vydáva nový videoklip k aktuálnemu singlu Story Of Love zo svojho pätnásteho štúdiového albumu 2020.

Video je inšpirované textom skladby a ukazuje čriepky z rodinného života skladateľa Jona Bon Joviho cez predtým nezverejnené rodinné fotografie a domáce videá.

„Hoci som Story Of Love písal o svojej rodine, dúfam, že keď si ľudia pieseň vypočujú a pozrú sa na video, uvidia seba a svoju rodinu,“ povedal Bon Jovi.

Pred rokom fanúšikov speváka Jona Bon Joviho (59) prekvapilo aj jeho spojenie s princom Harrym. V Londýne nahral vo februári 2020 so zborom „Invictus Games“ nanovo hit „Unbroken“, pridal sa aj princ Harry. Dvojica sa stretla na slávnej Abbey Road, kde legendárna skupina Beatles a mnoho ďalších umelcov nahrávali svoje albumy. Obaja muži týmto spôsobom podporili vojnových veteránov.

Počas slávnej kariéry trvajúcej viac ako tri desaťročia si Bon Jovi od svojho vzniku v roku 1983 vybojovali miesto medzi najväčšími svetovými rockovými kapelami a boli uvedení aj do Rock’n‘rollovej siene slávy (Rock and Roll Hall of Fame). Na svojom konte majú viac ako 130 miliónov predaných albumov po celom svete a rozsiahli katalóg hitov. Skupina vypredala tisíce štadiónových koncertov vo viac ako 50 krajinách sveta pre viac než 35 miliónov fanúšikov. Výťažok zo vstupného na koncerty Bon Jovi len ta posledné desaťročie presiahol jednu miliardu dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jon Bon Jovi

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...