Takto vyzerá ich šťastie po 20-tich rokoch manželstva! Steffi Graf, Andre Agassi a ich spoločný okamih

Slávny tenisový pár Steffi Graf a Andre Agassi si svoj spoločný súkromný život držia "mimo" sociálnych sietí.

19.04.2021 00:00
Assasi Grand Slam Foto: ,
Tenistka Steffi Graf a jej manžel Andre Agassi na archívnej snímke.
debata

Len výnimočne zverejnia tu a tam momentku, ktorá by ich zachytávala bok po boku. Teraz to však urobili a svojich fanúšikov spoločne pozdravili zo zasneženého svahu. Fotografiu zverejnil na Instagrame Agassi, ktorého sleduje takmer 300 000 ľudí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Andre Agassi (@agassi)

Športoví manželia si užili spoločný snowboardový výlet, pózujú na zasneženom svahu, oblečení v lyžiarskych modeloch. Evidentne dobre naladení si užívali sneh a krásnu prírodu. K záberu napísal: „Prázdne hniezdo, snažíme sa vyrovnať so životom.“ Ako píše nemecká stránka „gala“, pár zrejme naráža na fakt, že ich dve deti – Jaden Gil a Jaz Elle už „vyleteli“ z domáceho hniezda.

Z ich takmer 20-ročného syna Jadena vyrástol takisto skvelý športovec, nejde však v šľapajach rodičov. Venuje sa bejzbalu vo vysokoškolskom tíme USC Trojans, ktorý funguje pri prestížnej „University of Southern California“. V tomto tíme sa pripravuje na profesionálnu kariéru hráča bejzbalu.

Rok 2014: Tenistka Steffi Graf a jej manžel Andre Agassi. Čítajte viac Problémy v slávnej tenisovej rodine Graf-Agassi! Kto sa postaral o škandál?

Andre Agassi a Steffi Graf sa v roku 2001 stali manželmi, spoločne vychovávajú dve ratolesti – syna Jadena Gila a o dva roky mladšiu dcéru Jaz Elle. A hoci pred oltár sa postavili v roku 2001 v Las Vegas, ich vzťah sa začal v roku 1999. Prvý raz sa oficiálne ako pár ukázali na zápase boxu práve v Las Vegas.

Rok 1999: Záber na partnerov Andreho Agassiho a...
Rok 2005: Manželia Steffi Graf  a Andre Agassi...
+14Záber z roku 2006: Tenista Andre Agassi a jeho...

Prvou manželkou tenistu bola herečka Brooke Shields, ktorú si zobral za manželku v roku 1997, o dva roky neskôr už boli rozvedení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andre Agassi #Steffi Graf

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...