Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bartošovej (†48) ex bude otcom: Dieťa mu porodí krásna mladá blondínka!

Iveta Bartošová Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová (Zdroj: Topky.sk)

PRAHA - Prežíva obrovskú radosť! Nebyť nešťastného rozhodnutia, keď si speváčka Iveta Bartošová (†48) siahla na život, slávila by začiatkom apríla 55. narodeniny. S menom slávnej blondínky bolo spätých viacero mužov. Medzi nimi aj Talian Domenico Martucci. Ten má už pár rokov po svojom boku krásnu ženu, ktorá z neho čoskoro spraví hrdého otecka.

Iveta Bartošová mala na našej umeleckej scéne právom svoje miesto. Krásna a talentovaná speváčka však v posledných rokoch života viac ako tvorbou pútala pozornosť škandálmi. Veľký podiel na tom mali i muži, ktorí jej vstúpili do života. 

V roku 2011 plnila stránky bulváru v spojitosti s Talianom menom Domenico Martucci. Ten o sebe vyhlasoval, že je gróf, venoval sa spevu a ich románik trval len pár mesiacov. Avšak bol poznačený viacerými škandálmi. 

Galéria: Domenico Martucci a Iveta Bartošová v čase, keď tvorili pár.

Od speváčkinej smrti ubehlo sedem rokov a Martucci našiel svoje šťastie po boku istej Nikol. Tú si začiatkom novembra 2019 vzal za ženu. Svadba sa konala na jachte na Sardínii a išlo naozaj o romantický moment. 

Svadba Domenica Martucciho a Nikol bola naozaj romantická.
Zobraziť galériu (8)
Svadba Domenica Martucciho a Nikol bola naozaj romantická.  (Zdroj: Facebook)

Po boku viditeľne mladšej a atraktívnej blondínky prežíva Domenico ozaj veľkú radosť. A už čoskoro z nich bude rodina. Talian to oznámil na sociálnej sieti Facebook. „S mojou úžasnou manželkou prežívame zázrak, ktorý prináša nový život a urobil zo mňa toho najšťastnejšieho muža na svete. Každý deň s tebou prežívam tehotenstvo a budem tým najpyšnejším oteckom. Ďakujem láska. Milujem vás!” napísal Martucci. Či jeho manželka nosí pod srdcom syna alebo dcéru, zatiaľ nevedno. 

Z Domenica Martucciho bude otec.
Zobraziť galériu (8)
Z Domenica Martucciho bude otec.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Iveta BartošováDomenico Martucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu