Všetko, čo ešte neviete o roletách deň a noc!

Domov by mal byť vašim osobným priestorom, kde budete môcť robiť čokoľvek a kde budete mať svoje vlastné súkromie. Určite sa mnohokrát stáva, že zvedavci sa radi pozerajú do okien a sledujú napríklad, vašu televíziu a podobné zábavky, ktoré vedia byť poriadne otravné. Ak vás tento problém tiež trápi a už by ste sa ho radi zbavili, nemusíte smútiť, my vám jednu možnosť poradíme!

Okná sú v domoch a bytoch takmer vždy montované a sú aj veľmi prospešné, pretože vďaka nim sa dokážete pozerať na prostredie dookola, dokážete si vyvetrať a nadýchať sa čerstvého vzduchu, no hlavne vám cez ne prichádzajú slnečné lúče, ktoré vám dokážu sami o sebe pekne domácnosť zohriať. Okná sú však aj prostriedkom, cez ktorý vás, alebo vaše priestory dokáže vidieť ktokoľvek z vonku. Práve na tento problém existuje riešenie a to v podobe záclon, závesov, ale asi najlepšou možnosťou sú rolety, konkrétne rolety deň a noc. Práve o nich vám toho v článku niečo povieme.

 

Čo sú to rolety deň a noc a ako fungujú?

Čo vlastne ale tieto rolety deň a noc sú? Rolety deň a noc fungujú na podobnom princípe ako žalúzie, len sú oveľa kvalitnejšie a oveľa lepšie sa s nimi pracuje. Tieto rolety sú v súčasnosti veľmi obľúbeným doplnkom aj najmä kvôli tomu, že po inštalácii bude vaša domácnosť vyzerať oveľa modernejšie a luxusnejšie ako predtým. Rolety fungujú na jednoduchom spôsobe, vďaka ktorému dokážete bez problémov regulovať tienenie cez deň a naopak dokážete si spraviť súkromie a zakryť okná počas večera a noci. Vďaka tomu vám už nikto nebude môcť pozerať cez okná na vašu televíziu, na nábytok a podobne. Roleta deň a noc funguje na princípe, ktorý strieda priehľadné a nepriehľadné pruhy.

Tým, že sa navíja jedna vrstva látky, dokážete regulovať prienik svetla do priestoru miestnosti.Samozrejme, rolety prichádzajú v rôznych farebných variantoch a v rôznych látkových prevedeniach, takže každý si určite vyberie vhodný typ rolety. Po zakúpení roliet stačí pár dní počkať a následne ich podľa priloženého návodu na okná namontovať. Celý tento proces je jednoduchý a určite to zvládne takmer každý. V prípade potreby však aj tak môžete poprosiť o pomoc, takže nad montážou sa netreba hnevať, či stresovať. Následne sa už môžete len kochať modernými roletami a užiť si pokoj a súkromie bez toho, aby vám niekto pozeral cez okno.

 

Kde je vhodné namontovať rolety deň a noc?

Rolety deň a noc vďaka svojim rôznym variantom a farbám dokážete namontovať do absolútne každej domácnosti. Rolety sú vhodné do moderných domov, či bytov, ale aj do starších, či tradičných domácností. Namontovať rolety môžete do každej miestnosti s oknom, len pred tým, si poriadne zmerajte rozmery okna. Pri výbere roliet je tento údaj kľúčový, pretože podľa neho sa rolety vyberajú. Rolety deň a noc budete totižto vyberať podľa rozmerov vášho okna, aby vám pekne sedeli a neprečnievali, či neboli príliš malé a spĺňali tak svoju funkciu naplno.

Zmeranie okna nie je žiadna veda, stačí jednoducho zmerať výšku a šírku okna a následne si údaje poznačiť, aby ste ich náhodou nezabudli. Ak sa aj náhodou stane, že nenájdete presne rozmer v obchode, vyberajte najbližší vyšší rozmer z ponuky a predídete tak problémom s montážou. Potom však pri vypĺňaní údajov uveďte skutočné rozmery a následne vám podľa nich budú rolety vyrobené. Ak aj chcete použiť rolety na vysoké okná, ktoré už nie sú vo výbere viete obchod kontaktovať a vybrať si za trochu vyššiu cenu váš rozmer. Aj takáto možnosť sa dá.

Následne po zmeraní rozmerov je potrebné ešte vybrať si typ látky a farby rolety. Nájsť viete rolety béžové, strieborné, rôzne imitácie a ďalšie iné. Výber roliet je preto len na vás a na vašom štýle. Následne vám už stačí len počkať na doručenie, ako už bolo spomínané, pretože sa vyrábajú na mieru a chvíľu to potrvá. Po doručení vás bude čakať prekvapenie, pretože rolety už prichádzajú zložené, čiže vám ich ostáva len namontovať. Montáž je jednoduchá, rolety beznutnosti vŕtania sa dajú v pohode na okno namontovať.

Samozrejme, ak si chcete poistiť rolety, nech sú pevné a držia, viete ich aj vŕtať. Aj napriek tomu je tento proces rýchly a do pár minút by to mal vedieť zvládnuť každý. Po montáži ešte vyskúšajte, či všetko funguje a máte hotovo. Následne už viete používať rolety ako chcete a kedy chcete. Rolety je dobré občas pretrieť, no vďaka kvalitnej látke to nebude absolútne žiaden problém. Rolety deň a noc silver viete napríklad namontovať aj do kúpeľne, alebo do iných navštevovaných miestností, takže dôležité je si premyslieť počet roliet, ktoré budete potrebovať.

 

Sú rolety lepšie než závesy, či záclony?

V prípade, že nad nejakým zatemňovacím systémom na okná rozmýšľate, určite ste si položili otázku, či sú rolety lepšie než závesy, či záclony. Naša odpoveď je jasná, áno sú! Rolety sú naozaj lepšie ako iné zatemňovacie systémy, najmä kvôli nasledovným výhodám. Rolety sú oveľa kvalitnejšie a modernejšie. Dokážu sa používať v akejkoľvek domácnosti a nemusíte sa obávať, že sa niečo pokazí, alebo, že váš dom nebude vyzerať moderne. Ďalšou, veľmi dobrou výhodu, je aj to, že rolety oveľa lepšie zakrývajú okno a nikto z vonku nedokáže nič vnútri vidieť. Cez záclony sa dá ešte celkom dobre vidieť a závesy občas tiež poskytujú medzery, cez ktoré sa dá najmä u rodinných domoch celkom dosť vidieť.

Rolety tento problém nemajú a dokážete tak byť v úplnom súkromí. Taktiež sú rolety dobré na vytvorenie lepšej atmosféry v miestnostiach, čo je dobré pre pozitívne myslenie. Montáž roliet je oveľa jednoduchšia ako závesov, či staromódnych záclon. Nepotrebujete na to náradie a ani vám to nezaberie dlhú dobu. Montáž v skutočnosti dokáže byť hotová aj do minúty, no ak nie ste veľmi zručný, môže vám to trvať o trochu dlhšie. V neposlednom rade sa rolety oveľa lepšie udržujú, respektíve oveľa lepšie ich viete očistiť a umývať. Záclony je treba dávať do práčky, či umývať ich ručne, no pri roletách stačí prejsť handrou a všetka špina je hneď preč. Práve vďaka spomenutým výhodám sú rolety oveľa lepšie než závesy, či záclony a ak teda rozmýšľate nad zatemnením, vyberajte rolety.

V prípade potreby si viete v obchodoch pozrieť ako by to približne vyzeralo a viete sa tiež všetky vaše otázky opýtať. Po montáži viete rolety vyskúšať a v prípade, že by sa vám rolety nepáčili, viete ich takým istým jednoduchým spôsobom ako ste ich namontovali aj demontovať a použiť nejakú inú roletu, či úplne iní zatemňovací systém. To sa však zväčša aj tak pravdepodobne nestane, keďže rolety sú asi najlepšia možnosť a uvidíte to po kúpe určite aj vy.

 

Kde nakupovať rolety?

Ak vás nasledujúce výhody roliet presvedčili a rozhodli ste sa ísť pozrieť na okná rolety deň a noc, dobre ste urobili! Kde sa však dajú také rolety pozrieť a kúpiť? Obchodov, ktoré ponúkajú takýto typ produktov je na Slovensku, ale aj v iných krajinách dosť veľa, takže výber správneho obchodu možno chvíľu potrvá. Rozmyslieť si hlavne musíte, či budete nakupovať cez obchod, alebo eshop. V prípade, že hľadáte kvalitný eshop, kde máte na výber množstvo roliet a ľudí, ktorí vám budú vedieť poradiť a pomôcť, odporúčame pozrieť eshop Fexi. Na eshope Fexi nájdete na výber viac ako 160 typov látok a roliet, ktoré si viete objednať a do pár dní budú u vás doma.

Široký výber poskytuje dokonalú základňu pre každého, keďže pri takom počte rôznych typov roliet je dosť nepravdepodobné, že by ste nenašli roletu, ktorá by sa vám páčila, alebo ktorú by ste si dokázali vo vašej domácnosti na oknách prestaviť. Na eshope nájdete aj kontakt, takže ak máte nejaké problémy, alebo by ste sa chceli niečo opýtať, viete ich v pracovné dni bežne kontaktovať. Po objednaní vašich roliet je to už všetko v rukách eshopu a vám následne stačí pár dní počkať na zásielku. Tá by mala do 10 dní prísť v nepoškodenom stave. Rolety si viete na eshope vybrať aj prezerať a viete si ich pozrieť aj v rôznych miestnostiach, aby ste si vedeli spraviť obraz, ako to bude približne vyzerať. Práve preto je eshop Fexi veľmi dobrou možnosťou, ktorú by ste mali určite zvážiť pri hľadaní predajcu roliet.

Samozrejme, ak sa vám niečo náhodou pokazí, alebo máte nejaký problém, viete rolety bez problémov reklamovať, alebo kontaktovať pracovníkov, ktorý vás radi vypočujú. Takýto problém by však nemal nastať, keďže každá roleta je vyrábaná na mieru a precízne. Na eshope nájdete aj bližšie popísané rôzne manuály a rady a tipy, ktoré vám pri montáži, alebo nejakom probléme dokážu dosť výrazne pomôcť a uľahčiť vám vaše trápenie.Na eshope Fexi nájdete profesionálny prístup a kvalitu.

Neváhajte a zbavte sa nežiadúcich pohľadov z vonku cez vaše okná aj vy, vďaka roletám deň a noc!

Sex Cam

You must be logged in to post a comment Login