Smallinga z AS Rím zobudili ozbrojení lupiči, musel im otvoriť trezor

Chris Smalling, hráč AS Rím.
Chris Smalling, hráč AS Rím. (Autor: TASR/AP)
SITA|16. apr 2021 o 14:00

Podporil ho bývalý spoluhráč z Manchester United.

RÍM. Dom anglického futbalového obrancu Chrisa Smallinga v piatok skoro ráno prepadli ozbrojení a maskovaní lupiči.

Tridsaťjedenročný stopér talianskeho klubu AS Rím bol doma aj so svojou rodinou, incident sa udial práve v talianskej metropole.

Ozbrojení zlodeji vnikli do nehnuteľnosti v čase, keď všetci v jej útrobách spali. Futbalista pod nátlakom lupičov musel otvoriť trezor, z ktorého si útočníci odniesli značkové hodinky, šperky aj iné cennosti.

Futbalista ani jeho zamestnávateľ situáciu nekomentovali, no na podporu niekdajšieho hráča Manchestru United sa vo virtuálnom priestore postavil jeho niekdajší spoluhráč Marcus Rashford.

"Myslím na teba aj tvoju rodinu. Veľmi ma mrzí, že ma dnes ráno zobudila takáto správa. Ani si nedokážem predstaviť, ako ste sa museli cítiť. Verím, že ste všetci v poriadku," napísal Rashford na sociálnu sieť.

Vo štvrtok večer futbalisti AS Rím remizovali v odvetnom súboji štvrťfinále Európskej ligy 2020/2021 doma proti holandskému Ajaxu Amsterdam 1:1 a postúpili do semifinále. Smalling do duelu nezasiahol, pretože má problémy s kolenom.

Sprievodnou kuriozitou je skutočnosť, že práve Rímania a Smallingov predchádzajúci klub Manchester United proti sebe nastúpia v semifinále Európskej ligy.

V tíme AS Rím nejde v tejto sezóne o prvý prípad lúpežného prepadnutia.

V novembri 2020 zlodeji vykradli dom trénera Paula Fonsecu, obydlie však bolo v tom čase bez jeho obyvateľov. A len niekoľko dní predtým zlodeji prepadli aj dom útočníka Joaquína Correu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Smallinga z AS Rím zobudili ozbrojení lupiči, musel im otvoriť trezor