Tajomstvo Petra Varinského prasklo! Je otcom, dokonca už pár mesiacov

Spolu s kolegyňou z televízie Markíza, Lenkou Perželovou, sa tešia z prvého spoločného potomka.

16.04.2021 13:16
Peter Varinský Foto:
Peter Varinský a Lenka Perželová na archívnej snímke.
debata (1)

Moderátor Peter Varinský, ktorého tvár je dlhé roky spojená so športovým spravodajstvom v televízii Markíza, sa stal po prvý raz otcom. Ako informuje portál markiza.sk, nestalo sa tak dnes asi pred pár dňami, ale už pred pol rokom. Tak dlho sa podarilo jemu a jeho partnerke, redaktorke magazínu Reflex, Lenke Perželovej, udržať túto informáciu v súkromí. Rodičmi sa spokojný pár stal už začiatkom jesene.

„V septembri sa nám narodila dcérka Lyriannka. Sme šťastní rodičia zdravého dievčatka, ktoré nijako pred svetom neskrývame, avšak nemali sme potrebu to medializovať,“ vyjadrila sa pre portál spokojná mamička.

milenky, gabriela marcinková, marcinková Čítajte viac Gabika Marcinková šťastnú novinu tajila niekoľko dní! Je z nej dvojnásobná mama

Podobný kúsok sa pred časom podaril aj herečke Gabike Marcinkovej, ktorá takisto svojho druhého potomka priviedla na svet v tichosti a jeho pôrod dokázala udržať v tajnosti 10 dní. Predsa len, Varinský so zverejnením šťastnej noviny otáľal podstatne dlhšie. O svoje súkromie sa nedelí s fanúšikmi ani na sociálnych sieťach.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Varinský

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...