Real žiadnu drámu nedopustil, Liverpool doma nestrelil ani gól

Mohamed Salah
Mohamed Salah (Autor: TASR/AP)
TASR|14. apr 2021 o 23:13

Madridčanov čaká ďalší anglický klub.

Liga majstrov - štvrťfinále - odveta:

Liverpool FC - Real Madrid 0:0

/prvý zápas 1:3/, postúpil Real Madrid 

ŽK: Robertson, Phillips - Casemiro, bez divákov.

Rozhodoval: Kuipers (Hol.)

Liverpool: Becker - Alexander-Arnold, Kabak (60. Jota), Phillips, Robertson - Fabinho, Milner (60. Alcantara), Wijnaldum - Salah, Firmino (82. Shaqiri), Mane (82. Oxlade-Chamberlain)

Real Madrid: Courtois - Valverde, Militao, Nacho, Mendy - Kroos (72. Odriozola), Casemiro, Modrič - Asensio (82. Isco), Benzema, Vinicius Junior (72. Rodrygo)

Pozrite si celý online prenos >>>

LIVERPOOL. Futbalisti Realu Madrid postúpili do semifinále Ligy majstrov. Po domácej výhre 3:1 nad Liverpoolom zvládli aj štvrťfinálovú odvetu, keď na štadióne Anfield Road remizovali 0:0. 

V Liverpoole ešte pred zápasom rozbili domáci chuligáni okno na autobuse Realu, za čo sa vedenie domáceho klubu promptne ospravedlnilo.

Už v 3. minúte mohol otvoriť skóre Mohamed Salah, ale trafil len nohu brankára Thibauta Courtoisa. Toho poriadne natiahol padajúcou strelou aj James Milner.

V 20. minúte mal dôležitý gól na kopačke kapitán hostí Karim Benzema. Francúzsky kanonier ale z dobrej pozície trafil len do tyčky.

Hneď na začiatku druhého dejstva Courtois podržal madridský veľkoklub, keď Firmino z päťky napálil len jeho telo.

Celkovo si podľa portálu Sofascore pripísal Belgičan štyri úspešné zákroky, pričom trikrát išlo o zakončenia z vnútra pokutového územia. 

Thibaut Courtois a jeho štatistiky.
Thibaut Courtois a jeho štatistiky. (Autor: sofascore.com)

V 67. minúte mohol hostí upokojiť Vinicius Junior, ale domáci brankár Alisson Becker včasným vybehnutím jeho šancu zmaril.

Rekordný 13-násobný európsky šampión zo Španielska rutinérsky kontroloval priebeh zápasu a domácich žiadnymi chybami do ničoho nepúšťal.

V boji o finále sa tak Real pobije s ďalším anglickým klubom Chelsea Londýn.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Real žiadnu drámu nedopustil, Liverpool doma nestrelil ani gól