El Clásico? Reštart Barcy a v útoku bezzubý Real

Primera Division

autor hetrik.sk

El Clásico? Reštart Barcy a v útoku bezzubý Real

Španielsko je na nohách! Deväť kôl pred koncom futbalovej LaLigy je na programe zápas, ktorý patrí do kolónky „najslávnejšie“. Reč nemôže byť o ničom inom, ako o El Clásicu – ostro sledovanom dueli medzi odvekými rivalmi Realom Madrid a Barcelonou. Toto predstavenie dvoch špičkových svetových celkov si nenechajú ujsť milióny televíznych divákov. Aj vy môžete byť prostredníctvom TV Tipsport pri tom! Nadchádzajúca bitka bude 183. v histórii španielskej najvyššej ligy. A opäť sa bude na čo tešiť. Veď o titule ešte zďaleka nie je rozhodnuté, aj keď to pred niekoľkými mesiacmi vyzeralo tak, že sa obom veľkoklubom bude o trofeji víťaza LaLigy len snívať… Viac sa dočítate v blogu redakcie Tipsportu. Natipujte si a tento prestížny súboj si vychutnajte aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Napríklad VladoSK03 poslal do hry triumf blaugranas a maximálne tri góly s kurzom 3,30: „Za postavenie v lige vďačia pusinky predovšetkým znovuzrodenému Benzemovi. Obaja súperi  v tomto zápase budú chcieť vyhrať, ale žiadna bezhlavá ofenzíva sa očakávať nedá. Podľa mňa sa nakoniec budú radovať hostia.“

Ako to celé skončí?

Tipnite si!

Pridajte sa k najväčšej komunite tipérov ešte dnes, dostanete 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!