Schranz rozhodol o výhre nad Spartou, Hancko sa opäť zranil

Slovenský futbalista Ivan Schranz.
Slovenský futbalista Ivan Schranz. (Autor: TASR)
TASR|14. apr 2021 o 20:20 (aktualizované 14. apr 2021 o 20:58)

V stredajšej dohrávke uspela aj Plzeň.

PRAHA. Slovenský útočník Ivan Schranz rozhodol o triumfe Jablonca v stredajšej dohrávke 22. kola českej futbalovej ligy nad Spartou Praha 1:0.

Jablonec vďaka presnému zásahu 27-ročného slovenského legionára preskočil pražský klub v tabuľke a figuruje na druhom mieste. 

Schranz sa do listiny strelcov zapísal v 88. minúte, keď hlavou zakončil center z priameho kopu. Dal už deviaty gól v sezóne.

Gól v čase 1:09 min.

V drese Sparty hral do 26. minúty obranca Dávid Hancko. Už vo štvrtej minúte sa zranil, potom to ešte skúšal, ale napokon musel vystriedať ešte pred polhodinou.

Futbalisti Viktorie Plzeň zvíťazili v dohrávke 24. kola na domácej tráve nad Zlínom 2:0. Zverencom trénera Adriána Guľu patrí v tabuľke piate miesto, na priečku zaručujúcu účasť v pohárovej Európe strácajú šesť bodov.

V domácom drese hral do 75. minúte slovenský stredopoliar Miroslav Káčer, ktorý perfektne prihral na druhý gól Adrielovi Ba Louaovi.

Slovenský legionár na seba naviazal dvoch protihráčov, presne prihral a strelcovi gólu už stačilo trafiť len prázdnu bránu.

Fortuna liga - výsledky:

Plzeň - Zlín 2:0 (1:0)

Góly: 31. Beauguel, 53. Ba Loua

/Miroslav Káčer hral od 75. min. - Marek Hlinka a Róbert Matejov (ŽK) odohrali celý zápas, brankár Matej Rakovan bol na lavičke náhradníkov/

Jablonec - Sparta Praha 1:0 (0:0)

Gól: 88. Schranz

/Jakub Považanec odohral celý zápas, Ivan Schranz hral do 90.+3 min. a strelil gól - Dávid Hancko hral do 26. min./

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Schranz rozhodol o výhre nad Spartou, Hancko sa opäť zranil