THE RUN SLOVAKIA sa presúva na september

NETKY.SK • 14 Apríl 2021, 15:25 • 2 min
THE RUN SLOVAKIA sa presúva na september

Štafetový beh THE RUN SLOVAKIA 2|21, na základe nariadenie ÚVZ SR prostredníctvom COVID automatu, ktorý okrem iného zakazuje usporadúvanie hromadných podujatí sa presúva na jeseň.

slovakia

left justify in out

Náhradný termín jeho organizátori stanovili na 24. - 26. septembra 2021.

 

“Verili sme do poslednej možnej chvíle, že THE RUN SLOVAKIA 20|21 usporiadame v pôvodnom termíne, avšak po konzultácii s relevantnými predstaviteľmi ÚVZ SR, mestami, obcami, sponzormi a samotnými bežcami sme sa rozhodli, že dáme „Runu“ tento rok ešte jednu šancu a stanovíme náhradný jesenný termín podujatia. Veríme, že na jeseň už nebude usporiadaniu tohto výnimočného podujatia nič stáť v ceste a spoločne prebehneme naprieč Slovenskom. Držme si palce, správajme sa zodpovedne voči sebe a ostatným. Neprestávajte behať, pokračujte v tréningu, načerpajte cez leto veľa síl a v septembri sa vidíme na štarte,” hovorí zakladateľ obľúbeného štafetového behu naprieč Slovenskom Dušan Tarčák.

 

Aj napriek zmene termínu je stále možné prihlásiť svoj bežecký tím, registrácia pokračuje  až do 22. augusta 2021. Tímy sa môžu registrovať v troch kategóriách - kategória Full (Košice - Bratislava), East (Košice - Teplička nad Váhom) a West (Teplička nad Váhom - Bratislava). Dĺžka kompletnej trasy je 524 kilometrov. Registrácia na beh The Run Slovakia je spustená na webovej stránke www.therun.sk.

 

Štartovné ostáva pre registrované tímy v platnosti aj pre náhradný termín. V prípade, ak zaregistrovaným tímom nový termín nevyhovuje, môžu sumou štartovného podporiť občianske združenie therun.sk  alebo  požiadať o vrátenie tejto sumy v plnej výške. Aktuálna situácia zasiahla všetky oblasti a športové podujatia neboli výnimkou.

 

 

Organizátori preto veria, že zaregistrované tímy nebudú žiadať o vrátenie štartovného a podporia tým organizáciu jedinečného bežeckého podujatia, ktoré si vďaka rodinnej atmosfére a nezabudnuteľným zážitkom obľúbili mnohí skúsení aj rekreační bežci. Štafetový beh THE RUN SLOVAKIA totiž už niekoľko rokov vytvára silnú komunitu, ktorú vo finále spája omnoho viac ako len túžba úspešne dobehnúť do cieľa.

 

“Mnohých členov zaregistrovaných tímov poznáme osobne, stali sa našou bežeckou rodinou. Dúfame, že aj v týchto zložitých časoch nám zachovajú priazeň a že sa všetci v zdraví a plní odhodlania do nových výziev stretneme na štarte na jeseň.” dodáva Dušan Tarčák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies