Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Europoslankyni Beňovej sa to na materskej pomaly kráti: Čas letí rýchlo a malá Leuška bude mať polroka

Monika Beňová pomaly končí svoju materskú dovolenku
Monika Beňová pomaly končí svoju materskú dovolenku (Zdroj: Instagram MB)

BRATISLAVA/BRUSEL - Len nedávno po dlhšej dobe vyskúšala, aké je to byť opäť mamou na plný úväzok a už sa jej to na materskej pomaly kráti. Reč je o europoslankyni Smeru-SD Monike Beňovej, ktorá len nedávno priviedla na svet malú Leu. Nezdá sa to, no malá už bude mať polroka a letí to naozaj rýchlo. Beňová navyše oznámila na sociálnej sieti novinku.

Europoslankyňa v statuse oznámila, že jej dni na materskej dovolenke sa pomaly, ale isto chýlia ku svojmu koncu. "Krásny večer, dúfam že ste mali príjemný víkend. Ja mám pred sebou posledné tri týždne materskej “dovolenky”," oznámila Beňová fanúšikom na sociálnej sieti.

Letí to rýchlo, malá Lea bude mať polroka

"Lea bude mať 1.mája 6 mesiacov a v EP máme materskú dovolenku 6 mesiacov od narodenia dieťatka. Preletelo to rýchlo a je to stále nádherné. Každý deň je iná, každý deň nás niečím prekvapí," dodala Beňová. Tá odišla z pôrodnice asi 6 dní po samotnom pôrode.

Monika Beňová odchod z pôrodnice (Zdroj: Jan Zemiar)

Malá dcérka Lea sa do rodiny Beňovcov narodila 1. novembra minulého roku, kedy Monika Beňová porodila v 52. rokoch. Jej partner, advokát Ľubomír Klčo bol pri pôrode a bol veľmi dojatý.

Viac o téme: DieťaMaterskáEuroposlankyňaSmer-SDLeaMonika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu