Kvalitná betónová žumpa – to je Žumpy STAV

Potrebujete žumpu? Investujte do kvalitnej z betónu, ktorá vydrží. S kompletným príslušenstvom ju dodáva firma Žumpy STAV, ktorá je synonymum pre betónové žumpy nielen na Slovensku, ale aj u našich susedov v ČR.

Nekvalitná žumpa nemusí prežiť prvý prejazd automobilom po jej povrchu. Môže sa boriť, praskať, mať nežiadúce presakovanie. To sa žumpám z firmy Žumpy STAV určite nestane. Ide o kvalitné betónové žumpy z odolného betónu, ktoré sú odolné a s dlhou životnosťou. Súčasťou je vždy aj príslušenstvo na žumpy. Čo k žumpe obvykle potrebujeme?

 

Príslušenstvo na žumpy

Bežnou súčasťou dodávky každej žumpy je betónový komín. Lenže ten nám nemusí stačiť a niekedy ho potrebuje zväčšiť, alebo z akýchkoľvek dôvodov vymeniť. V e-shope Beton-zumpy.sk ho kúpite aj samostatne.

Ďalšou potrebnou súčasťou žúmp je liatinový poklop. Slúži k zakrytiu vstupu do žumpy a na rozdiel od plastových riešení je pojazdový. Umožňuje prechádzať chodcom aj osobným automobilom.

Budú ponad vašu žumpu prechádzať vozidlá? Ešte väčšie zaistenie ponúka špeciálna prejazdová doska z betónu, ktorá je odolná vysokému zaťaženiu a vydrží viac ako bežná doska dodávaná ako súčasť zariadenia.

 

Žumpy – STAV s.r.o., to sú jednokomorové aj dvojkomorové žumpy

V sortimente firmy Žumpy – STAV s.r.o.jednokomorové žumpy od 4 m3 až po 20 m3. Vrchná doska môže byť riešená pre záťaž 5 ton (10 cm), 10 ton (16 cm) až po 30 ton (20 cm). Veľkosť žumpy sa volí podľa veľkosti domácnosti, pre ktorú je určená a nosnosť dosky podľa umiestnenia žumpy.

Dvojkomorové žumpy sa hodia pre väčšie domácnosti či ako spoločné riešenie napríklad pre radovú zástavbu bez obecnej kanalizácie. Zatiaľ čo prvá komora slúži pre usadzovanie hrubých nečistôt, druhá pre tie jemnejšie. Povrchová voda v žumpe zbavená usadenín sa vypúšťa, nie je preto potrebný tak častý vývoz. Dvojkomorové žumpy môžu byť preto menšie a majú veľkosť 8 m3, 10 m3 a 12 m3. Spoločnosť Žumpy – STAV s.r.o. má na stránke aj online kalkuláciu, nájdete ju na odkaze cenník online betónová žumpa.

Sex Cam

You must be logged in to post a comment Login