Prečo som taká sprostá, keď sa opijem? Pýta sa Zuzana Plačková po tom, ako sa vymočila v snehu

NETKY.SK • 4 Marec 2021, 10:00 • 2 min
Prečo som taká sprostá, keď sa opijem? Pýta sa Zuzana Plačková po tom, ako sa vymočila v snehu

O Zuzane Plačkovej a jej excesoch vie celé Slovensko už dávno. Počas lockdownu bola na chate s priateľmi, opila sa a močila do snehu.

slovakia

left justify in out

Ak vás už nariadenie nebavia a radi by ste si konečne dopriali trocha voľnosti a možnosti cestovania, nasledujúce riadky radšej nečítajte, pretože sa vám môže zvýšiť krvný tlak. Ako je už z titulku jasné, ide o ďalší prešľap jednej z najsledovanejších instagramových influenceriek na Slovensku, Zuzany Plačkovej. 

 

img

 

Tentokrát sa Plačková, vzor pre niektorých mladých ľudí, vymočila priamo pred zrakmi okolidúcich. Z nenazdajky si stiahla nohavice, čupla si a začala pred všetkými močiť, čo prítomní ihneď zdokumentovali na telefóny. Následne sa to rozhodla sama zavesiť na Instagram, čo po vytriezvení usúdila ako nie veľmi rozumný krok a videá následne vymazala.

 

„No, odvážila som sa teraz pozrieť si všetky svoje stories, samozrejme som to musela premazať! Povedzte mi, prečo som taká sprostá, keď som opitá? Prečo?“ pýta sa samozvaná "queen" samej seba na rovnakej platforme, ako predtým video zverejnila



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies