Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
To snáď ani nie je možné! Monika Beňová opísala, ako funguje s dcérkou!
Zdielať na

To snáď ani nie je možné! Monika Beňová opísala, ako funguje s dcérkou!

Archívna reportáž

Europoslankyňa Monika Beňová sa stala prvého novembra po druhýkrát mamou. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by sa jej to nepodarilo ako 52-ročnej. Ešte k tomu je šokujúci aj vekový rozdiel medzi jej deťmi - 32 rokov. Presne toľko má totiž jej syn Martin z prvého manželstva.

Kým prvý pôrod Moniky Beňovej bol pomerne dramatický, nakoľko porodila skutočne výrazne predčasne a jej syn Martin musel stráviť ešte veľa času v inkubátore, druhý pôrod, napriek vyššiemu veku, dopadol značne lepšie. Síce sa pre zdravotné komplikácie, ktoré mala Monika v poslednej fáze tehotenstva, musela Lea narodiť tiež trošku skôr, o niečo vyše mesiaca, bola už pekne donosená a bez akýchkoľvek problémov.

Zdá sa, že Monika Beňová sa v druhom dieťati vybrala skutočne bonus. Nielenže je Lea rozkošné a zdravé bábätko, je ešte aj dievča, o čom jej mama snívala. A navyše sa zdá, že jej režim dňa je absolútne ukážkový.

Beňová spôsobila tehotenstvom poriadny rozruch:

​Europoslankyňa sa totiž aktuálne pochválila opisom, ako ostatné dva týždne fungujú. A je to niečo, o čom drvivá väčšina mamičiek len sníva. "Zaspí sama v postieľke, stačí keď ju občas pohladkám a prihovorím sa jej alebo jej dalm pusinku na líčko. Okolo 19,30 ju uložím a do pol hoďky spinká. Ani raz ju nemusím zobrať na ruky, vypije mliečko, pozeráme pritom na seba, ja jej rozprávam alebo spievam a potom za pár minutiek zaspinká. Zobudí sa okolo jednej, ale len sa potichu napapá, prebalím ju a spinká tíško ďalej až do takej 5,00 - 6,00, keď sa opať napapá, prebalím ju a veverička ešte hoďku drieme v postieľke. Okolo siedmej ju tatinko vezme vysmiatu do veľkej postele, kde ju baví počúvať naše ňuňuňu a ťuťuťu a vydržať pusinkovanie tak dvadsať max. tridsať minutiek a krikom a otráveným výrazom nám dá najavo, že stačilo a chce isť naspať do vlastnej postieľky. Tam si džavoce a výska a ešte tak do deviatej podriemkava," opísala Beňová až neuveriteľný nočný režim dcérky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Zdá sa, že Lea je skutočne "za odmenu", ako napísala aj jej mama, keď sa sama seba pýta, čím si také fantastické dievčatko zaslúžili. Ako dôkaz priložila fotku, podľa ktorej si s proseccom v ruke užíva filmový večer, zatiaľ čo jej dcérka spokojne spinká. Aj vďaka tomu si môže europoslankyňa skutočne užívať materstvo v neskorom veku, hoci ju mnohí "varovali", aké to bude vyčerpávajúce. Beňová s Leou sú dôkazom, že keď sa žena cíti dobre a má pevné zázemie, nič nie je nemožné.

Súvisiace články

Najčítanejšie