Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Neskutočný trapas starostu počas videorozhovoru: Odraz v zrkadle prezradil, čo chcel utajiť

(Zdroj: Youtube/Topics)

ANTVERPY - Pandemické opatrenia a práca z domu prinášajú mnohé kuriózne momenty a odhalenia. V zahanbujúcej situácii sa najnovšie ocitol starosta belgického mesta Antverpy, ktorý trochu nedomyslel situáciu a počas videohovoru nechtiac odhalil poslucháčom miestnej rozhlasovej stanice viac, ako chcel.

V dôsledku pandémie všetky pracovné či iné stretnutia prebiehajú v súčasnosti najmä formou online. Podobne to bolo aj s rozhovorom starostu Antverp Barta de Wevera, ktorý tento týždeň poskytol rozhlasovej stanici Radio 2 d. Počas neho ale odhalil viac ako plánoval. K zahanbujúcej situácii došlo vo chvíli, keď krátko po začatí prenosu pohol kamerou. Veľké zrkadlo stojace za ním tak sprostredkovalo "holú realitu" a prenieslo ju do online priestoru. Všetci, čo rozhovor sledovali, mali tú česť uvidieť pána starostu v trenírkach. "Máte na sebe veľmi peknú košeľu, pravdepodobne ste si ju obliekli špeciálne pre nás. Je však možné, že dolu máte iba spodnú bielizeň?" obrátila sa na Wevera s nečakanou otázkou redaktorka Kim Debrieová.

Šokovaný de Wever sa prekvapene spýtal, ako je možé, že to vie. Vzápätí si však uvedomil, že je za ním zrkadlo, ktoré ho prezradilo. So zahanbujúcim momentom sa ale popasoval ako šampión a zareagoval slovami, že "tento rok sa začína obzvlášť trápnym okamihom a bude si ho ešte dlho pamätať". Video nezostalo bez povšimnutia starostových kolegov; politik Georges-Louis Bouchez mu napríklad cez sociálne médiá ponúkol krátke nohavice vo farbách belgickej vlajky.

Viac o téme: StarostaTrapasKoronavírusCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu