Medzi prvými vianočnými piesňami pre túto zimu sa objavila spolupráca nebohého Karla Gotta a skupiny Kryštof

NETKY.SK • 27 November 2020, 12:36 • 2 min
Medzi prvými vianočnými piesňami pre túto zimu sa objavila spolupráca nebohého Karla Gotta a skupiny Kryštof

Vianoce sú za dverami. Je to otrepaná, ale pravdivá fráza. Takto o mesiac už budeme po vianočných sviatkoch a netrpezlivo sa bude vyčkávať na koniec roka 2020. Sneh k nám síce ešte neprišiel, ale atmosféru Vianoc si môžeme vychutnávať vďaka novej piesni od dvoch známych českých intrepretov.

slovakia

left justify in out

Zaujímavé je, že samotná skladba bola nahratá už pred dvomi rokmi. No skupina Kryštof sa s Karlom Gottom dohodla, že do sveta pôjde až teraz.

 

"Dohodli sme sa s Karlom, že najprv sa do sveta pustí pieseň Srdce nehasnou a táto pôjde rok po tom, čo už medzi nami nebude. Je to taká symbolika, že Karol je to stále s nami," vysvetlil spevák skupiny Kryštof Richard Krajčo.

 

 

Už podľa názvu piesne "Vánoční" ide o priamu symboliku Vianoc, aj keď režisérka videoklipu Karin Krajčo Babinská spomenula, že spočiatku vôbec nebolo v pláne spraviť z toho obohratú vianočnú pieseň. "Nechceli sme, aby to skončilo ako klasický vianočný gýč. No podľa všetkého sa to z tejto piesne asi časom stane," prezradila. V klipe obsadila svojho manžela aj ich tri deti. Medzi známymi hereckými tvárami sa objavili Iva Janžurová, Dana Batulková či Lucia Štepánková.

 

img

 

"Pieseň Vianočná má pre nás špeciálnu príchuť. Počas kariéry zvykne skupina nahrať možno jednu, dve takéto skladby. Pokúšali sme sa nahrať pieseň, ktorá by sa hrala každé Vianoce, avšak nestalo by sa z nej klišé. Uvidimé, čo z nej nakoniec spravia naši fanúšikovia," uzavrel Richard Krajčo.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies