Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Aries Racing, Cireň a Švec druhí v triede 3 na Auto Show

Tuesday, 24. 11. 2020 - 12:03, Miroslav Majláth   

Aries Racing, Cireň a Švec druhí v triede 3 na Auto Show

Aries Racing a jeho súťažná posádka Pavol Cireň – Erik Švec v rámci 11. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2020 dojazdili na druhom mieste v triede 3.

 

Tibor Szabosi;

Auto Show na Slovakia Ringu je podujatie, ktoré síce nie je započítavané do žiadneho šampionátu, napriek tomu je súťažiacimi veľmi obľúbené. A nie iba zo Slovenska, ale aj okolitých krajín. Rovnako, ak sa dá, Auto Show nevynechá ani slovenský pretekár Pavol Cireň. V prípade 11. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2020 sa predstavil v spolupráci s Aries Racing Teamom a vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX. Vedľa Paľa sa na sedačku spolujazdca posadil Erik Švec a ako naznačili aj výsledky z jednotlivých rýchlostných skúšok, zdá sa, že spomínaná spolupráca fungovala perfektne. Výsledkom bolo druhé miesto v triede 3.

Tibor Szabosi;

„S Erikom sa poznáme v podstate od mala, navyše sme spolu chodili aj do školy a v aute, aj keď civilnom sme prežili nesmierne veľa času. Samozrejme sme obaja „rally pozitív“ a tak aj niekedy vyzerali naše jazdy do, či zo školy. V rámci Auto Show som oslovil Erika na spoluprácu a zdá sa, že to fakt zafungovalo. Jazdilo sa mi perfektne, Erikovi ako spolujazdcovi som veril, auto bolo rovnako špičkovo pripravené a tak sa samozrejme dostavil aj výsledok. Chcel by som poďakovať všetkým partnerom Aries Teamu za podporu, mechanikom za prípravu auta a zvlášť Erikovi za príjemnú atmosféru v aute, ako aj špičkovo zvládnutú robotu spolujazdca. Musím povedať, že takto dobre som si už dlho nezajazdil,“ povedal Pavol Cireň po podujatí.

Tibor Szabosi;

To, kde budeme mať možnosť sledovať Paľa Cireňa nabudúce ešte v tomto momente nie je úplne jasné. V prípade Erika je to úplne iné, ten sa predstaví po boku svojho brata Kamila už o dva týždne v rámci posledného kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2020.

Aries Racing Team

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri