Vyhodnotenie súťaže k 25. výročiu fanklubu Valentina Rossiho

Richard Karnok

V rámci 25. výročia fanklubu sme pre vás spolu s fanklubom Valentina Rossiho a spoločnosťou TOP RACING z Brna prebiehala na našom portáli súťaž o zaujímavé ceny!

Práve spoločnosť TOP RACING nám totiž do súťaže venovala šiltovku s originálnym podpisom Valentina Rossiho, výročné tričko fanklubu Valentina Rossiho (veľkosti L, XL, 2XL a 3XL) a cestovnú tašku fanklubu Valentina Rossiho.

Bolo potrebné vybrať jednu z troch odpovedí ma otázku:

Kedy sa prvý raz v živote Valentino Rossi v Brne postavil na pódium po pretekoch triedy 125 cm³?

1. v roku 1995
2. v roku 1996
3. v roku 1997

Opäť sme raz na vás nachystali chyták, ktorý nám vyšiel a my veríme, že sa preto na nás nenahneváte. Valentino Rossi sa na pódium v Brne po pretekoch triedy 125 cm³ postavil v roku 1995, keď tam štartoval ešte ako pretekár európskeho šampionátu na druhom mieste! V otázke naozaj nebolo, že by malo ísť o majstrovstvá sveta. A viete kto skončil na mieste prvom? Český pretekár Jaroslav Huleš! Svedectvom je nasledujúca fotografia:

ME v Brne v roku 1995. Víťaz Jaroslav Huleš, druhý Valentino Rossi a tretí Antonio Sanchez

Prišlo nám niekoľko stoviek odpovedí, ale len 11 z nich bolo správnych! Zo správnych odpovedí sme vyžrebovali troch, ktorí dostanú spomenuté ceny. Budeme ich kontaktovať na emailovej adrese. Tu sú ich mená:

Ďakujeme vám za účasť v súťaži, určite pre vás pripravíme aj ďalšie.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *