Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezda z legendárneho sitcomu má problém! Škrtil priateľku a už je aj v cele!
Zdielať na

Hviezda z legendárneho sitcomu má problém! Škrtil priateľku a už je aj v cele!

Zdroj: Instagram/retro_blissful

V detstve bol veľkou hviezdou, dnes je bez poriadnej práce a navyše si frustráciu vybíja na svojej priateľke. Hviezda seriálu Kutil Tim z 90. rokov si nedávno poriadne zavarila a je možné, že zo slabého zárobku mu zostane prinajlepšom žiadny, alebo rovno strávi nejaký čas za mrežami.

Bývalá detská herecká hviezda Zachery Ty Bryan (39), ktorého preslávila úloha Brada Taylora v seriáli Kutil Tim, mal podľa informácií portálu TMZ.com fyzicky napadnúť svoju partnerku a incident musela riešiť polícia. Mužov zákona na neho zavolali susedia potom, čo počuli v dome ženský krik a volanie o pomoc.

Zacheryho našla polícia sedieť na zábradlí pred domom a samotný incident nevideli. Avšak susedia dosvedčili, že že uprostred noci ich vydesil veľký krik a hádka, ktorá prešla až do fyzického napadnutia jeho priateľky. Preto neváhali a zalarmovali políciu, aby predišli tomu najhoršiemu. Zdá sa, že obavy boli oprávnené, svoju priateľku, ktorej meno kvôli citlivosti prípadu nechali utajené, mal dokonca herec škrtiť.

Zachery si ako dieťa zahral v obľúbenom sitkome z 90. rokov Kutil Tim:

Podľa informácií spomínaného portálu sa mala samotná Zacheryho partnerka pokúšať dovolať o pomoc na polícii, no ten jej v zápale agresie vytrhol telefón a bránil jej v tom. Napokon sa jej však podarilo mu vyšmyknúť a utiecť do bezpečia, kde čakala na príchod polície. Zacheryho polícia okamžite zatkla a obvinila z napadnutia, škrtenia a tiež z obmedzovania osobnej slobody. Nad svojím skutkom teraz môže rozmýšľať v cele vo väzení v Lane County, kde sa momentálne nachádza.

​Herec Zachery Ty Bryan zahviezdil v populárnom sitkome Kutil Tim ešte v 90. rokoch, no jeho hviezda už v iných projektoch nikdy príliš nezažiarila. Zahral si iba niekoľko úloh v slabších béčkových filmoch, za zmienku stojí azda menšia úloha v akčnom filme Rýcho a zbesilo: Tokijská jazda. V roku 2009 oficiálne s hereckou kariérou skončil, podľa jeho vlastných slov "bol už unavený z filmového priemyslu". V roku 2020 sa Zach rozišiel so svoju ženou a matkou troch jeho detí, školskou láskou Carly Matros. Iba krátko po rozchode prišlo obvinenie z napadnutia jeho aktuálnej, no asi už tiež bývalej partnerky.

Súvisiace články

Najčítanejšie