Najslávnejšia Maďarka sa opäť vyzliekla pre známu značku! Z tohto anjelika sa vám zatočí hlava

26-ročná Barbara Palvin je aktuálne bezpochyby najslávnejšou maďarskou modelkou, ktorá ovládla svet svet módy aj sociálnych sietí.

27.09.2020 00:00
debata (5)

Bezpochyby za to môže jej spolupráca so značkou „Victoria's Se­cret“. Jedným z jej slávnych anjelov sa stala v roku 2019 – odvtedy sa pre módne kampane vyzlieka pravidelne.

Barbara Palvin v novej kampani... Foto: Profimedia
Barbara Palvin Barbara Palvin v novej kampani "Victoria's Secret".

Aktuálne tak urobila opäť! Krásna hnedovláska je hviezdou novej kolekcie, ktorá ponúka široký výber sexi kúskov bielizne. Barbara na svojom dokonalom tele predvádza jemné ružové čipky, nežné biele kúsky či bordové komplety. Poteší nielen pohľad na jej krivky, ale aj do jej nádherných očí.

Rodáčka z Budapešti si pritom mimo kamier a reflektorov žije život plný lásky – po boku partnera, herca Dylana Sprousa, ktorý tvorí s peknou modelkou pár od roku 2018. Aj o zábery z ich spoločného života sa Barbara delí s fanúšikmi na Instagrame, ktorých má takmer 15 miliónov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Embrace the romance of a bygone era with all-new Victorian-inspired details.​

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria's Secret (@victoriassecret),

Pre modeling ju objavili priamo na budapeštianskej ulici počas prechádzky s mamou vo veku 13 rokov, kedy nafotila aj svoj prvý módny editoriál. Neskôr si už zapózovala aj v prestížnom magazíne Sports Illustrated, prvý raz v roku 2016. Predvádzala pre módne domy Prada, Louis Vuitton, Miu Miu, Emanuel Ungaro, Vivienne Westwood a mnohé ďalšie.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Barbara Palvin #Victorias Secret

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...