Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
To KTO je?! Dominika Mirgová zverejnila fotku a ľudia ju nespoznávajú!
Zdielať na

To KTO je?! Dominika Mirgová zverejnila fotku a ľudia ju nespoznávajú!

Archívna reportáž

Dominika Mirgová si ide svoje už pekných 16 rokov, odkedy bola vo finále speváckej súťaže. Odvtedy na kariéru speváčky nezanevrela a neustále chrlí nové a nové piesne. Nezastavilo ju ani narodenie synčeka pred piatimi rokmi. Naopak, zdá sa, že popôrodné kilá ju nakopli k naštartovaniu radikálnej zmeny. Akurát, že podľa mnohých to je už až príliš veľká premena.

Dominika Mirgová nastúpila na cestuje veľkej premeny v roku 2018, keď schudla pomerne rýchlo desať kíl. V práci na svojej postave pokračovala aj naďalej a postupne si vypracovala postavu snov. Svoje výrazne zoštíhlené krivky neváha ukazovať v poriadne odvážnych outfitoch, ktoré prezentuje nielen vo videoklipoch, ale aj na spoločenských akciách. Naposledy zažiarila na odovzdávaní cien OTO.

Prednedávnom otvorene priznala, že pred takmer rokom podstúpila plastickú operáciu, pri ktorej jej do poprsia vložili silikónové implantáty. Žiadny iný zákrok či zásadnú skrášľovaciu procedúru 28-ročná Dominika nepriznáva.

Dominika je viditeľne iná:

​O to viac šokovala najnovšou fotografiou na Instagrame. "Raňajky s ním. Dnes mal pánko pracovný deň," napísala k fotke a je jasné, že hovorí o svojom synčekovi. No to nebolo ani zďaleka na fotke to najzaujímavejšie. Mnohí totiž ostali neveriacky pozerať, či hľadia skutočne na Dominiku Mirgovú. Absolútne sa totiž na seba nepodobá.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Breakfast with him ? Dnes mal pánko pracovný deň ?? ☕️ @synagoga_cafe

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

Či za to môže klobúčik, koža opálená soláriom, alebo úprava kontúr tváre, to sa fanúšikovia nedozvedeli. Dominika totiž preventívne zablokovala možnosť komentovať. Nič lichotivé si totiž neprečítala. Ľudia sa zhodli, že sa na seba už vôbec nepodobá. Či to bolo len svetlom alebo uhlom fotoaparátu sa všetci dozvedia už čoskoro. Postačí, aby Dominika pridala nové fotky, alebo povedala otvorene, čo je za jej výraznou zmenou vizáže.

Súvisiace články

Najčítanejšie