Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najslávnejšia sexbomba vyráža dych! Ako 53-ročná vyzerá hviezda Baywatchu TAKTO!
Zdielať na

Najslávnejšia sexbomba vyráža dych! Ako 53-ročná vyzerá hviezda Baywatchu TAKTO!

Archívne video Archívna reportáž

Ak je jedno meno, ktoré sa používa ako synonymum sexbomby, je to už dobrých 30 rokov rozhodne meno kanadskej krásky Pamely Anderson. Hoci má táto platinová blondínka už 53 rokov, stále nedá mnohým mužom spávať. A zaslúžene. Stále vyzerá skvelo, hoci to je už aj s pomocou plastickej chirurgie využitej inde, ako na hrudníku. Postavu si udržiava sama, tam jej žiadny skalpel nepomáha.

Ani v dobe koronavírusu s jej rôznymi obmedzeniami sa hviezda Pobrežnej hliadky Pamela Anderson nestiahla celkom z verejného života. Na svojej sociálnej sieti táto kráska, nedávno oslavujúca neuveriteľných 53 rokov, zdieľa pikantné fotografie v spodnej bielizni a tie majú medzi jej obdivovateľmi veľký úspech. Naďalej v očiach verejnosti sexsymbolom, čo však vyžaduje z jej strany iste nemalé úsilie a iste aj peniaze.

Udržať sa na vrchole vyše 30 rokov nie je pre túto americkú hviezdu jednoduché. Od momentu, keď si ju vďaka záberom kamery na jej tričko s reklamou na značku piva pri nakrúcaní futbalového zápasu, vybrala táto firma do skutočnej reklamy na jej výrobky, sa naštartovala Pamelina závratná kariér. Zakrátko sa objavila na titulnej stránke časopisu Playboya a razom sa stala sexsymbolom. A zrejme to rozhodlo, že získala hlavnú rolu v legendárnej sérii Pobrežná hliadka. Tam naplno vynikli jej ženské krivky v ikonických červených plavkách, zvýraznené peknou tváričkou, lemovanou blonďatou hrivou.

Pamela na spoločenskej akcii bola zárukou úspechu podujatia:

​Život Pamely Anderson nabral rýchle obrátky. Začala sa správať ako rocková hviezda, striedala partnerov, s ktorými sa zúčastňovala večierkov plných alkoholu a drog, jej meno bolo spájané s rôznymi škandálmi. Popritom stihla porodiť dvoch synov, ktorí sa jej narodili v manželstve s divokým bubeníkom rockovej kapely Tommym Leeom. Manželstvo uzavreté po veľmi krátkej známosti páru na pláži, bolo poznačené násilnosťou zo strany manžela a skončilo rozvodom. Škandál vyvolalo zverejnené video manželov v najchúlostivejších chvíľach na jachte. Zo zverejnenia upodozrievali práve rockera. Neskôr jej nevyšiel ďalší vzťah s rockerom, známym americkým spevákom Kid Rockom. Tento rok bola pár hodín vydatá za istého multimilionára, ale veľmi rýchlo si to rozmysleli. Z prvého manželstva má 24- a 22-ročných synov, jeden je herec, druhý hudobník.

Pamela pridáva na Instagram zásadne len poriadne dráždivé fotky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@raphaelmazzucco ? #culo

Príspevok, ktorý zdieľa Pamela Anderson ? (@pamelaanderson),

Menej známe je, že Pamela je milovníčkou zvierat, odsudzuje ich zabíjanie pre kožušiny, je dlhoročnou vegetariánkou a neváha prispievať ani na charitu. Jej fotky pre organizáciu PETA „radšej nahá, ako v kožuchu,“ sú dnes už legendárne. Taktiež je milovníčkou výtvarného umenia. Medzi výtvarníkmi má mnoho priateľov, rada sa zúčastňuje vernisáží na ich podporu. Doma má zbierku aj viacerých vzácnych obrazov v štýle pop artu. Zdá sa, že Pamela nie je len bezduchou hollywoodskou bábkou, a práve dobre miereným útokom na "prvú signálnu" mužov sa jej podarilo dosiahnuť skutočne všetko.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie