Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
TAKTO býva Agáta Hanychová! S odchodom exmanžela Jakuba mení štýl zariadenia!
Zdielať na

TAKTO býva Agáta Hanychová! S odchodom exmanžela Jakuba mení štýl zariadenia!

Archívna reportáž

Pred týždňom ukončili Agáta a Jakub Prachařovci definitívne jednu kapitolu svojho života. Z Agáty sa stala opäť Hanychová, no zdá sa, že to nie je jediná zmena. Okrem nového partnera po svojom boku má totiž aj ďalšiu novinku - komplet premenu štýlu zariadenia domu. Ten postavili spolu s Jakubom podľa jeho vkusu a Agáta sa nikdy netajila tým, že jej nie je veľmi po chuti.

Jakub Prachař zbožňoval strohé línie, minimalistické zariadenie, ako aj konzervatívnu farebnosť. Sivá, biela a čierna skutočne nie sú farbami typickými pre mladé ženy a už vôbec nie pre domácnosti s malými deťmi. Agáta dávala najavo svoju nevoľu, no napokon si svoje aj tak presadil Jakub. Teraz, keď sa rozviedli, ale môžu nastať radikálne zmeny.

Tvar domu už Agáta nezmení a v "kocke" by jej obľúbený romantický provensálsky štýl vyznel azda až príliš kontrastne. Preto musela ísť na premenu inak. Napokon, aj trochu šetrnejšie.

Agáta sa kedysi sťažovala aj na Jakubov prístup k poriadku:

​Nie je tajomstvo, že Agáta nemala peniaze ani na to, aby Jakuba z ich domu vyplatila a preto musela jej mama, herečka Veronika Žilková predať milovanú rodinnú chalupu. A tak hoci sa Agáta pustila do premeny obydlia, nejde o žiadne dramatické zásahy. Niekedy stačí pár kusov nábytku, doplnkov a farby a dojem je zrazu celkom iný. "Snažím sa tu betónovú kocku pomaly zatepliť. No, pomaly, ale pôjde," napísala k fotkám z obývacieho priestoru, kde pridala poriadne výrazné farby.

Ďalšie fotky boli z detskej izby, pri ktorej niet pochýb, že ju obýva malá princezná. "Miunka je u ocinka a mne prišla kopa nového nábytku, takže idem na to. Ružová, to môže byť," okomentovala sériu fotiek s dominantnou farbou a krásnym zariadením.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A blizi se vikend...miunka je u tatinka a me prislo spoustu noveho nabytku,takze jdu na to;) ruzova to muze byt;) #holcicipokojicek #love @elisdesign

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Napokon potešila fanúšikov aj pohľadom na svoj záhradný "domček", či lepšie povedané krytú terasu. V ostrom kontraste je romantické zariadenie s využitím drevených paliet a textílií verzus chladný vlnitý plech, ktorým je terasa zastrešená. To sa nepáčilo aj viacerým komentujúcim, no Agáta má pre nich jasný odkaz: "Nemôžeme mať všetci rovnaký vkus".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tak jsem v ramci sebeuklidnovani jeste uklidila zahradni domecek;) nemuzu totiz boxovat,kdyz me vcera bolelo v krku;) #energy #praceuklidnuje #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Súvisiace články

Najčítanejšie