Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Napĺňa sa veštba o predčasnom pôrode?! Tehotná Lucinka (17) Bohuša Matuša má ťažkosti!
Zdielať na

Napĺňa sa veštba o predčasnom pôrode?! Tehotná Lucinka (17) Bohuša Matuša má ťažkosti!

Zdroj: Instagram/LP

Len pred pár dňami sa rozhodla prehovoriť veštkyňa Graziela, ktorá nahliadla do kariet, aby prezradila niečo o budúcnosti vekovo nerovného páru Bohuš Matuš a Lucie Palkaninová. Podľa jej slov čakajú pár ťažké chvíle. O 30 rokov mladšej Lucinke hrozí dokonca predčasný pôrod, hovoria vraj karty.

Nastávajúca mamička má len 17 rokov a pre tehotenstvo prerušila štúdium na strednej škole. Ako tvrdí, maturitu si neskôr rozhodne dorobí. To ešte ale netuší, aké náročné bude jej bábätko. Zdá sa totiž, že ju skúša už teraz, píše portál Extra.cz.

V súvislosti s veštbou znejú slová Lucie Palkaninovej skutočne hrozivo. Veštica totižto predpovedala pôrod už v siedmom mesiaci a v ňom sa práve Lucinkine tehotenstvo nachádza. A spomína ťažkosti.

Vypočujte si jednu z Matušových najnovších piesní:

Ak si niekto myslí, že ženy po štyridsiatke sú už na tehotenstvo pristaré a znášajú ho oveľa ťažšie, možno netušia, že presne to isté sa môže stať, ak je tehotná príliš mladá žena. V prípade Lucie to, žiaľ, platí, zdá sa. "Som stále unavená, bábätko mi dáva zabrať. Ale už to snáď ubehne rýchlo," hovorí s nádejou vyčerpaná mladá žena. Kým prvé mesiace prežívala úplne v pohode, posledné sú už náročné.

"Bábätko už veľmi kope. V brušku je vidno obrovský pohyb. Lucinka teraz veľa spí, je dosť unavená. Práve včera jej bolo zle. Už začína náročné obdobie, predsa len je už v siedmom mesiaci," potvrdil slová svojej nastávajúcej 47-ročný spevák Bohuš Matuš. Prezradil, že pre svoju dcérku zložil aj pieseň, predstaviť ju chce počas pripravovaného koncertu, ktorý by mal odspievať už onedlho, ak korona jeho plány nezmarí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie