Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Meghan praskli nervy! Ďalšia žaloba, TOTO sú podľa nej lži!
Zdielať na

Meghan praskli nervy! Ďalšia žaloba, TOTO sú podľa nej lži!

Archívna reportáž

Azda sa aj dalo očakávať, že kniha opisujúca zákulisie vzťahu a rodinné pomery ostro sledovaného páru vojvodov zo Sussexu zdvihne jej hlavných aktérov zo stoličky. Isté informácie z knihy s názvom Finding Freedom však Meghan Markle rozčertili natoľko, že sa jej autorov rozhodla pohnať pred súd.

Podľa informácii britského denníka The Telegraph sa Meghan Markle (39) prostredníctvom svojich právnikov súdi s autormi knihy Finding Freedom. Informácie v knihe označuje za nepresné a vymyslené. Na stránkach sa totiž čitatelia môžu dočítať detailné informácie ich prvého stretnutia či dôvody, ktoré viedli k definitívnemu odchodu z kráľovskej rodiny.

Kniha síce uzrela svetlo sveta iba v auguste 2020, no získala si mnoho fanúšikov. Len počas prvých piatich dní na pultoch britských kníhkupectiev sa predalo až 31 000 výtlačkov. Tento počin z pera dvojice autorov Omida Scobieho a Carolyn Durand odhalil zvedavému oku čitateľa mnoho intímnych a dojemných momentov zamilovanej dvojice, no zároveň aj úskalia a eskapády ich manželského života v prostredí kráľovskej rodiny, ktoré vyústili do škandalózneho "Megxitu".

Meghan a Harry už dlhodobo vedú otvorenú vojnu s bulvárom. Najmä Meghan má pocit, že ju britský bulvár neprávom zobrazuje v negatívnom svetle:

​Tím právnikov prominentného páru však tvrdí, že informácie v knihe sú zavádzajúce za cieľom zvýšenia predaja, a súdu tento týždeň predostreli celý zoznam nezrovnalostí, ktoré sa v knihe údajne uvádzajú. Jednou z nich má byť aj informácia o ich druhom rande, ktoré mali podľa autorov stráviť spoločne v kempe v africkej Botswane. Za dobrodružstvom sa vtedy podľa ich tvrdení vybral iba samotný Harry a to vo všeobecnosti spochybňuje hodnovernosť informácii v tejto knihe, tvrdia právnici.

Kráľovská rodina spolieha na charizmu a pracovitosť druhej nevesty, manželky princa Williama, vojvodkyne Kate Middleton, ktorá napraví ich pošramotený imidž po neslávnom "Megxite":

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? “To you and your army of volunteers out there, a huge well done. I, like you, would love to see peer-to-peer support more embedded and celebrated in communities and society as a whole.” The Duchess of Cambridge. . Today Her Royal Highness found out how parents are supporting each other across the UK through a number of voluntary initiatives. . She spoke to some of the many thousands of parents who use their time, experience and knowledge to support other parents and families. Peer-to-peer supporters can range from paid professionals and trained volunteers to more informal parent networks. . Organisations include: . @homestartuk Parents 1st UK Island House Charity Community Parent Programme @blackpoolbetterstart @nctcharity Applied Research Collaboration North West coast Coram Family and Childcare @leedsdads

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

Opierajú sa aj o skutočnosť, že Meghan a jej manžel, princ Harry, s autormi knihy nijako nespolupracovali. Dôkazom majú byť práve početné nepravdivé informácie, ktoré si autori podľa nich získali z neoverených zdrojov. Meghan sa súdi aj na ďalších frontoch, konkrétne so spoločnosťou Associated Newspapers, ktorým sa podarilo ešte v roku 2019 získať a zverejniť súkromný list Meghan adresovaný jej otcovi Thomasovi Markleovi (76). Prvé kolo tohto súdneho sporu však americká herečka prehrala, no zdá sa, že ju v očiste jej imidžu takýto nezdar nezastaví.

Súvisiace články

Najčítanejšie