Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Syn Lucie Bílej sa po dlhej dobe vrátil zo zahraničia domov! TAKTO teraz vyzerá!
Zdielať na

Syn Lucie Bílej sa po dlhej dobe vrátil zo zahraničia domov! TAKTO teraz vyzerá!

Archívna reportáž

Len pred pár dňami sa konalo v Prahe slávnostné otvorenie divadla, ktorého majiteľkou je obľúbená česká speváčka Lucia Bílá. Kultúrny stánok nesie jej meno, teda Divadlo Lucie Bílé. Fanúšikovia divadelného umenia si ho však môžu pamätať pod menom Divadlo Ta Fantastika.

Slávnostného otvorenia divadla Lucie Bílej sa zúčastnilo mnoho fanúšikov a, samozrejme, nechýbali ani známe mená z umeleckej oblasti, ako napríklad Simona Stašová, ktorej predstavenie bude jedno z prvých v divadle. Podľa informácii denníka Blesk  však bola pre speváčku najmilšou prítomnosť vlastného syna Filipa Kratochvíla (25), ktorý prišiel svoju mamu podporiť.

Filip bol spolu s nevlastným bratom Pavlom veľmi nápomocný pri znovuotváraní divadla a Lucia ich oboch v divadle aj zamestnala. Ako sama speváčka priznala, divadlo je rodinné a do budúcnosti plánuje zamestnať aj ďalších rodinných príslušníkov. Mladý svetobežník, ktorého má Lucia zo vzťahu s Petrom Kratochvílom, sa pritom len nedávno vrátil zo zahraničia. Dôvodom návratu nebolo nič iné, ako pandémia a s ňou spojené rôzne obmedzenia.

Lucia Bílá nedávno vydala album, ktorý vyhodnotila ako jeden z najosobnejších v jej speváckej kariére:

​Filip si pobyt za hranicami rodnej zeme náramne užíval. Študoval a žil vo Francúzsku, kde si našiel mnoho priateľov, s ktorými si veľmi rozumel. Za krátky čas sa tam cítil ako doma a Lucie si myslí, že sa tam po prekonaní pandémie opäť vráti. Okrem Francúzska strávil istý čas aj za oceánom, čo sa odrazilo na jeho štýle vystupovania i obliekania, azda podľa spoločnosti, v akej sa pohyboval. Vlasy po ramená, šatka okolo krku, voľná košeľa, to k nemu už patrí. Fotografie z otvorenia divadla a Luciinho syna Filipa v jeho aktuálnej podobe si môžete pozrieť v galérii TU.

Lucie Bílá pozýva fanúšikov divadla do hľadiska staronového divadla, ktoré pomenovala jednoducho, no výstižne - Divadlo Lucie Bílej:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

27.9 první koncert a 4.10 den otevřených dveří ... Těším se na vás v Divadle Lucie Bílé ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Nevedno, dokedy budú platiť obmedzenia spojené s vírusom, no zatiaľ Filip nezaháľa. Okrem aktivít spojených s divadlom, sa podieľal v rozhodujúcej miere spolu so svojím štábom na videoklipe svojej mamy k piesni Horúca ako ortuť. Lucie si svojho syna nemôže vynachváliť. Je na neho veľmi pyšná. Považuje ho za najdôležitejšieho muža svojho života, za to najlepšie, čo sa jej v  živote podarilo. Jednoducho za lásku jej života. To je naozaj krásne vyznanie mamy synovi, ktorý na jar oslávil 25 rokov života.

Súvisiace články

Najčítanejšie