Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Desivá správa z Česka! Obľúbený herec je s covidom vo vážnom stave na JIS!
Zdielať na

Desivá správa z Česka! Obľúbený herec je s covidom vo vážnom stave na JIS!

Situácia s koronavírusom sa v susednom Česku už zjavne vymkla spod kontroly. Denne majú tisícové nárasty pozitívne testovaných, u mnohých prepukne aj choroba COVID-19. Nevyhýba sa ani celebritám. Kým Lucie Bílá, Simona Stašová, Štefan Margita či Jiří Macháček mali šťastie a v ich prípadoch išlo len o prejavy na úrovni bežnej chrípky, také šťastie už nemal známy milovník a protagonista drsného humoru, 56-ročný Petr Čtvrtníček.

Petr Čtvrtníček je v Česku legenda humoru, ktorému nie je nič sväté. No aktuálne mu rozhodne do smiechu nie je. Aj on sa nakazil koronavírusom, a aj u neho sa rozvinula choroba COVID-19, píše portál Blesk.cz. No, žiaľ, v jeho prípade nejde len o "blbú chrípku", ako chorobu vo svojom prípade opísala Lucie Bílá.

Minulý týždeň hercovi koronavírus potvrdili, vzápätí začal pociťovať prejavy choroby. "Bolia ma kĺby a mám aj ďalšie príznaky," zveril sa vtedy s trápením svojim blízkym. No pred pár dňami sa mu výrazne priťažilo.

Pozrite si jeden z mnohých vtipných klipov Petra Čtvrtníčka:

Prejavy covidu sa u Petra Čtvrtníčka prejavili aj problémami s dychom. Práve v prípade, ak choroba zasiahne výraznejšie dýchací systém, môže ísť do tuhého. Herca preto bez váhania brali sanitkou do nemocnice. "Musel ísť okamžite na JIS, napojili ho na dýchací prístroj," prezradil Blesku nemenovaný zdroj z nemocnice v Motole, kde herca hospitalizovali.

​Byť napojený na dýchací prístroj znamená, že choroba pokročila do vážneho stavu a výsledok je, žiaľ, neistý. Možno povedať, že herec je v ohrození života a ostáva veriť, že veľmi rýchlo bude možné ho od prístroja odpojiť a dokáže opäť dýchať sám. Správa o chorobe je aj na stránke Divadla na zábradlí, kde Čtvrtníček pôsobí. Síce herca nemenujú, no hlásia, že predstavenia sú do 27. septembra zrušené. S najväčšou pravdepodobnosťou ale budú musieť dátum posunúť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie