Český herec Petr Čtvrtníček bojuje na JIS-ke s koronavírusom

Situácia s korovavírusom u našich českých susedov sa čoraz viac zhoršuje.

25.09.2020 09:23
herec Petr Čtvrtníček Foto:
Herec Petr Čtvrtníček.
debata (4)

Medzi tisíckami nakazených je aj niekoľko známych tvárí. Aktuálne k nim pribodol obľúbený český herec Petr Čtvrtníček. S ochorením bojuje 56-ročný herec na oddelení JIS v nemocnici v Motole, ako informuje denník Blesk. Ochorenie covid-19 mu diagnostikovali minulý týždeň, v stredu ho do nemocnice odviezla sanitka.

Český herec Petr Čtvrtníček je známy divákom vďaka filmom ako Anjel Pána 2, Rozprávky pre Emu, Nestyda a mnohé ďalšie. Účinkoval aj v seriáloch Krejzovci či Temný Kraj.

V Čechách na covid-19 ochoreli napríklad speváčka Lucie Bílá, ktorá mala ľahký priebeh choroby a označila ju za „blbú chrípku, ktorá sa dá prežiť“. Choroba viac potrápila sedemdesiatničku Hanu Zagorovú, ktorá z dôvodu vysokých teplôt skončila v nemocnici. Dokonca na facebooku priznala, že potom, ako sa na chvíľu dostala domov, sa do nemocnice musela opäť vrátiť, pretože ochorenie jej rozhodilo krvinky. Covidom-19 sa nakazila aj 59-ročná herečka Ivana Andrlová, ktorá sa liečila v domácej karanténe, jej ochorenie malo ľahký priebeh.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #koronavírus #Petr Čtvrtníček

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...