HuaweiSpravodajstvo

Huawei hlási expanziu. V Rusku chce otvoriť desiatky obchodov

Spoločnosť má v pláne otvoriť 50 značkových obchodov do konca roka 2021

Nie je žiadnym tajomstvom, že Huawei sa aktuálne trápi na západných trhoch ako je USA, či vo veľkej časti Európy. Dôvodom sú sankcie zo strany Američanov, ktoré vo veľkej miere negatívne ovplyvňujú aktuálne najväčšieho výrobcu smartfónov na trhu (pozn. redakcie: niektoré zdroje hovoria, že najväčším predajcom smartfónov je aj naďalej Samsung). Okrem toho, že sa spoločnosť podotýka s nedostatkom komponentov do svojich zariadení v dôsledku sankcií, tak sa stretáva aj s ďalšími problémami v ostatných odvetviach podnikania (ide hlavne o oblasť budovania telekomunikačných sietí).

„Cieľ Rusko“

Zahraničný portál sputniknews.com prišiel so správami, v ktorých píše, že Huawei vydal vyhlásenie, v ktorom spoločnosť uviedla, že plánuje zrýchliť expanziu na území Ruska. Huawei údajne hovorí až o otvorení 50 nových obchodov do konca roka 2021.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

„V roku 2021 bude spoločnosť Huawei pokračovať v rozvoji svojej maloobchodnej siete a navyše otvorí 50 značkových obchodov vo veľkých ruských mestách: Petrohrad, Jekaterinburg, Krasnodar, Krasnojarsk, Vladivostok a ďalšie,“ uviedla spoločnosť.“

Okrem iného v plánoch spoločnosti je  ponúkanie služieb a tovarov aj prostredníctvom tretích obchodov. Všetky nové obchody zároveň majú ponúkať celú škálu produktov v súlade s ekosystémom zariadení „1 + 8 + N“, ktorý obsahuje smartfóny, notebooky, nositeľné zariadenia a podobne.

V súčasnosti spoločnosť prevádzkuje na území Ruska 18 značkových obchodov. Prvý obchod spoločnosť otvorila v roku 2018.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Zobraziť komentáre
Close
Close