Xiaomi prezrádza, kedy uvedie na trh zariadenia z produktovej rady Mi 10T

K predstaveniu smartfónov z produktovej rady Mi 10T dôjde ešte v priebehu tohto mesiaca

Xiaomi Mi 10T
Zdroj: Twitter (TEchinDeep), Vosveteit.sk

Posledné týždne sú plátky viacerých médií zapĺňané informáciami hovoriacimi o pripravovaných smartfónoch z produktovej rady Mi 10T. Len pár dní dozadu sme mohli čítať napríklad o cene modelu  Pro verzie zariadenia, ktorá by mala byť 699€. S informáciami prišiel známy leaker informácií, ktorému sa podarilo priniesť fotografiu priamo z pultov predajne Xiaomi, ktorá okrem ceny prezradila aj ďalšie špecifikácie smartfónu.

xiaomi mi 10t pro europska cena
Zdroj: Digital Chat Station

O pripravovanom modelovo rade smartfónov aktuálne vieme, že ponúknu OLED panel so zobrazovacou frekvenciou 144Hz. Nemal by chýbať ani procesor Snapdragon 865, ktorý bude doplnený o 6GB/8GB operačnej pamäte RAM v kombinácii so 128GB/256GB úložným priestorom. Hlavný rozdiel medzi Mi 10T a Mi 10T Pro má byť v rozlíšení hlavného fotoaparátu. Pro verzia zariadenia by mala disponovať 108-megapixelovou kamerou, zatiaľ čo lacnejšia verzia smartfónu, dostane do vienka 64-megapixelový snímač.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
Xiaomi Mi 10T Pro_realna fotografia
Zdroj: xda-developers.com

Predstavenie smartfónu je na spadnutie

Zatiaľ čo sme včera ešte písali, že dátum predstavenia smartfónov nie je známym, tak dnes sa situácia obrátila o 180-stupňov. Dôvodom je, že samotná spoločnosť Xiaomi, prostredníctvom sociálnej siete Twitter zdieľala status, v ktorom prezradila, že k predstaveniu smartfónov dôjde 30. septembra, teda v priebehu budúcu stredu.

Mimochodom, čerešničkou na torte by malo byť to, že Xiaomi nepredstaví len 2 modely smartfónov, ale hneď 3. V priebehu včerajšieho dňa totiž vyplávalo na povrch, že spoločnosť pracuje aj na modely Mi 10T Lite. V  súčasnosti bližšie informácie o tomto pripravovanom modely zariadenia nepoznáme, ale očakáva sa, že Xiaomi minimálne šetrilo na displeji, ktorý by v tomto prípade nemal byť OLED panelom, ale LCD.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre