Mourinho chce Balea dostať späť do špičkovej formy: Mnohokrát to skráti dobu rekonvalescencie

José MourinhoJosé Mourinho Zdroj: SITA/AP - Andrew Boyers

LONDÝN - Podľa trénera futbalistov Tottenhamu Josého Mourinha má útočník Gareth Bale veľkú motiváciu znovu hrať za klub svojho srdca, takže sa po zranení môže vrátiť skôr, než sa očakáva. Portugalský kouč chce waleského reprezentanta, ktorý prišiel na ročné hosťovanie z Realu Madrid, dostať späť do špičkovej formy.

Bale si na začiatku mesiaca v národnom tíme poranil koleno a Tottenham očakáva jeho návrat na ihrisko po októbrovej reprezentačnej prestávke. Mourinho však dúfa v skorší termín.

"Je veľmi rád, že je v klube svojho srdca a bude za nás hrať," citoval Mourinha server BBC Sport. "Keď má hráč takú motiváciu, mnohokrát to skráti dobu rekonvalescencie aj obdobie, kedy sa dostáva do formy a je pripravený hrať," doplnil tréner Tottenhamu.

Tridsaťjedenročný Bale sa do londýnskeho klubu vrátil po siedmich rokoch. V Reale v posledných sezónach kvôli častým zdravotným problémom a údajným nezhodám s trénerom Zinedinom Zidanom hral len sporadicky. Vraj sa tiež nenaučil španielsky, nezapadol do kabíny a väčšinu času trávil na golfe.

Gareth Bale Galéria fotiek (2) Zdroj: SITA/AP - Frank Augstein

"Keď bude pripravený trénovať s tímom, budeme viac než šťastní. Chceme mu pomôcť dostať sa späť na úroveň, ktorá z neho robila jedného z najlepších hráčov sveta," vyhlásil Mourinho.

Viac o téme: José Mourinho Gareth Bale Tottenham Hotspur
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: SITA/AP - Andrew Boyers; VIDEO: Youtube
  • Zdroj: ČTK

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy