Djokovič je opäť v top forme, z Ríma si odnáša trofej pre víťaza

NETKY.SK • 21 September 2020, 20:41 • 2 min
Djokovič je opäť v top forme, z Ríma si odnáša trofej pre víťaza

RÍM - Srbský tenista Novak Djokovič sa stal piatykrát víťazom dvojhry na antukovom turnaji ATP v Ríme. Vo finále zdolal ako nasadená jednotka Argentínčana Diega Sebastiana Schwartzmana 7:5, 6:3 a získal rekordný 36. titul z podujatí Masters 1000.

slovakia

left justify in out

US Open už neriešil

Djokovič sa po diskvalifikácii v osemfinále grandslamového US Open rýchlo otriasol a v generálke na Roland Garros potvrdil, že na antuke to tiž vie.

 

Na začiatku setov prehrával

Proti Schwartzmanovi, ktorý vo štvrťfinále vyradil obhajcu titulu Španiela Rafaela Nadala, na začiatku oboch setov prehrával. Dokázal však otočiť nepriaznivý vývoj a získal už celkovo 82. cennú trofej.

 

 

"Nemyslím si, že počas turnaja v Ríme som predvádzal svoj najlepší tenis. Hral som však najlepšie práve vtedy, keď som to najviac potreboval. V kľúčových momentoch každého zápasu som zo seba dostal maximum." 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Novak Djokovic (@djokernole),

 

Poďakoval sa aj trénerom 

"Som hrdý na to, že sa mi to podarilo. Ďakujem obom mojim trénerom Mariánovi Vajdovi a Goranovi Ivaniševičovi za to, že stoja za mnou v dobrom aj v zlom," uviedol počas slávnostného ceremoniálu Djokovič, ktorý si vylepšil tohtosezónnu bilanciu na 31:1.

 

dvojhra - finále:

Novak Djokovič (Srb.-1) - Diego Sebastian Schwartzman (Arg.-8) 7:5, 6:3

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona