VIDEO: Na Tomášikovej ulici zrazilo auto 18-ročnú chodkyňu - tá bola na mieste mŕtva!

21.9.2020

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

V Bratislave na Tomášikovej ulici v pondelok došlo k dopravnej nehode. Zahynula pri nej 18-ročná chodkyňa. Uviedla to hovorkyňa bratislavskej polície Veronika Slamková.

Auto Range Rover šoférovala 35-ročná vodička po Tomášikovej ulici v Bratislave. K zrážke došlo na označenom priechode pre chodcov. "Následkom zrážky utrpela chodkyňa zranenia, ktorým na mieste podľahla," priblížila Slamková. Dodala, že požitie alkoholu nebolo dychovou skúškou u vodičky preukázané.

"Ďalšie okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," poznamenala hovorkyňa.

Podľa zverejnených záberov z miesta nešťastia prechádzala dievčina cez priechod smerom od Ľanovej ulice k Domu kultúry Ružinov, keď do nej narazilo luxusné vozidlo, pričom jej telo odhodilo do vzdialenosti viac než 10 metrov. "Išiel som hneď za Roverom. Hodinu mi bolo zle a to som len počul ten náraz, pri ktorom obeť vyzulo z topánok. Bolo to naozaj strašné," opísal svoje dojmy na sociálnej sieti Ľuboš.

"Ja som s kolegom stál oproti asi 3 sekundy na to, ako dievčina dopadla na cestu. Vodička v aute sa nervovo zrútila - kričala a plakala. Pred nami bol mercedes a z neho vyskočil pán, ktorý zisťoval, či dievča žije. Otočil ju a bože, bol to strašný pohľad - mala rozbité temeno hlavy a všade bola krv. Hrozné niečo! Ľutujem to dievča aj vodičku. Ešte stále to mám pred očami," napísal do diskusie k tragickej udalosti Peter.    

(tasr, ars)

Páčil sa vám článok?